Stresalnik OCTAGON Digital

 

Popolnoma nastavljivo delovanje

Enostavna nastavitev maksimalne zmogljivosti

Učinkovito sejanje

Stabilen podstavek

Prenosna izvedba

Brez mehansko gibljivih delov

Precizno vpenjanje naloženih sit

Stresalnik Octagon je idealen za delo v laboratoriju ali v tovarniškem obratu. Je robusten s stabilnim podstavkom in še dovolj lahek, da ga je možno tudi prenašati.

Na digitalnem zaslonu so prikazane vse nastavitve mikroprocesorsko nadzorovanih funkcij. Stresalnik poganja elektromagnetni pogon brez rotirajočih delov, zato deluje izredno tiho in ne potrebuje pretiranega vzdrževanja. Tresenje, ki ga ustvarja gonilna enota, premika vzorec čez celo površino sita na edinstven način in vpliva na hitrejše in bolj učinkovito sejanje, medtem ko vertikalno gibanje omogoča, da se odprtine v mreži sit ne mašijo.

Digitalni kontrolnik služi za namestitev časa delovanja in amplitude tresenja. Stresalnik lahko deluje neprekinjeno ali prekinjajoče. Prekinjajoče tresenje poboljša učinkovitost sejanja in pomaga očistiti odprtine v mreži sit v kolikor bi se pričele mašiti. Omogoča popolno prilagodljivost pri doseganju optimalnih nastavitev in je dejansko zasnovan za sejanje kateregakoli vzorca.

Opremljen je s popolnoma novim sistemom vpenjanja sit, ki zagotavlja trdno vpetje brez preobremenitve in omogoča njihovo hitro odstranitev in zamenjavo.


Tehnični podatki

 

Višina podstavka:

210 mm

Premer podstavkar:

410 mm (ročaja 2 x 35 mm)

Neto teža:

43 kg

Bruto teža:

63 kg

Prilagodljivost:

ustreza  8 sitom celotne višine ali 18 sitom polovične višine premera 200 mm / 8’’, vključno z zbirno posodo in pokrovom

Napajanje:

230V  50Hz  300VA,
115V  60Hz  300VA
Na zahtevo kupca so na voljo tudi druge napetosti


Na Vrh
Obvestila:
Dodatne informacije po telefonu 01/437 93 76 ali 041 757 786 in
e-mailu: info@orbit-lab.si

Povezave