Izločevalna sita

 

 

 

Izločevalna sita so posebno oblikovana in prirejena za sejanje manjših delcev  s stresalnikom Powermatic

 

 

 

Izločevalna sita so zelo raznolika in posebej prirejena za delovanje s stresalnikom Powermavtic za majhne ponavljajoče sejalne operacije

Sistem vključuje več presejalnih posod izdelanih iz nerjaveče jeklene pločevine s premerom 450 mm z možnostjo izbire posamezne dimenzije mreže, držalne obroče in zbirno posodo z iztokom. Presejalne posode so oblikovane tako, da usmerjajo vzorec v center sita, skozi mrežo in  v iztok za lovljenje izločene dimenzije vzorca.

Mreža se namesti v center presejevalne posode in pritrdi z držalnim obročem. Presejalna posoda se prilega s spodnjo in jo je možno obračati po želji, tako kot je za iztok najbolj primerno. V sistemu se lahko uporablja do pet različnih sejalnih posod.

 

 

Powermatic je idealen stresalnik za tovrstne aplikacije, ker omogoča, da se delci vzorca spiralno premikajo proti zunanji steni sit, s čimer se zagotovi izločanje. Pri premikanju delcev vzorca od centra proti iztoku tako premajhni delci padajo skozi sito v spodnjo posodo. Iztoki iz posode so oblikovani za dobro prileganje in namestitev zbirnih vreč, cevi ali  korit.


Obvestila:
Dodatne informacije po telefonu 01/437 93 76 ali 041 757 786 in
e-mailu: info@orbit-lab.si

Povezave