A100

Razvrsti
Prikazov na stran

Orion Star™ A121 Prenosni pH meter

Opravite preproste, rutinske meritve pH, mV in temperature s prenosnim pH-metrom Thermo Scientific™ Orion Star™ A121. Ta merilnik je enostaven za uporabo in proračunu prijazen instrument za osnovno analizo pH na terenu. Izvedite do 3-točkovno umerjanje pH z enostavnim priklicem umeritvenih točk in naklona. Hitro krmarite po nastavitvenih menijih in zagotovite dosledne kalibracije z uporabo preproste postavitve tipkovnice in besedilnih pozivov na zaslonu. Ta vodoodporen merilnik ima ohišje z oznako IP67 za robustno zaščito v zunanjih okoljih.
Pokličite za ceno

Orion Star™ A122 Prenosni merilnik prevodnosti

Opravite preproste, rutinske meritve prevodnosti, skupnih raztopljenih trdnih snovi (TDS) in temperature s prenosnim merilnikom prevodnosti Thermo Scientific™ Orion Star™ A122. Ta instrument, namenjen osnovni analizi prevodnosti na terenu, je enostaven za uporabo in proračunu prijazen. Pridobite temperaturno kompenzirane odčitke z uporabo linearne možnosti z referenčnimi temperaturami 20 °C ali 25 °C. Hitro krmarite po nastavitvenih menijih in zagotovite dosledne kalibracije z uporabo preproste postavitve tipkovnice in besedilnih pozivov na zaslonu. Ta vodoodporen merilnik ima ohišje z oznako IP67 za robustno zaščito v zunanjih okoljih.
Pokličite za ceno

Orion Star™ A123 Merilnik raztopljenega kisika

Opravite preproste, rutinske meritve raztopljenega kisika in temperature s prenosnim merilnikom raztopljenega kisika Thermo Scientific™ Orion Star™ A123. Ta instrument je enostaven za uporabo in cenovno ugoden ter zasnovan za osnovno analizo raztopljenega kisika na terenu. Umerite polarografske DO sonde z uporabo z vodo nasičenega zraka ali vrednosti po meri z uporabo Winklerjeve titracije. Hitro krmarite po nastavitvenih menijih in zagotovite dosledne kalibracije z uporabo preproste postavitve tipkovnice in besedilnih pozivov na zaslonu. Uporabite priloženo stojalo za elektrode za preprosto namestitev senzorjev v vzorce in poenostavite shranjevanje.
Pokličite za ceno