A200

Razvrsti
Prikazov na stran

Orion Star™ A221 Prenosni pH Meter

Zabeležite natančne in zanesljive meritve pH, mV, ORP in temperature s prenosnim pH-metrom Thermo Scientific™ Orion Star™ A221. Ta merilnik je idealen za široko paleto aplikacij in napredno analizo pH na terenu. Izvedite do 5-točkovno umerjanje pH, zabeležite do 1000 naborov podatkovnih točk s časovnim/datumskim žigom in preprosto prenesite umerjanje in podatkovne dnevnike prek USB ali RS232 v tiskalnik ali računalnik z brezplačno naloženo programsko opremo Orion Star™ Com. Vodotesen merilnik zagotavlja vzdržljivo in robustno delovanje v zunanjih okoljih z ohišjem z oznako IP67.
Pokličite za ceno

Orion Star™ A222 Prenosni merilnik ionske prevodnosti

Zabeležite natančne in zanesljive meritve prevodnosti, skupnih raztopljenih trdnih snovi (TDS), slanosti, upornosti in temperature s prenosnim merilnikom prevodnosti Thermo Scientific™ Orion Star™ A222. Ta instrument je idealen za široko paleto aplikacij in napredne analize prevodnosti na terenu. Pridobite odčitke s temperaturno kompenzacijo z uporabo linearnih, nelinearnih ali EP možnosti z referenčnimi temperaturami 15 °C, 20 °C ali 25 °C. Zabeležite do 1000 nizov podatkovnih točk s časovnim/datumskim žigom in jih prenesite prek USB ali RS232 v tiskalnik ali računalnik. Vodotesen merilnik zagotavlja vzdržljivo in robustno delovanje z ohišjem z oznako IP67.
Pokličite za ceno

Orion Star™ A223 Prenosni merilnik koncentracije kisika

Zabeležite natančne in zanesljive meritve raztopljenega kisika in temperature s prenosnim merilnikom raztopljenega kisika Thermo Scientific™ Orion Star™ A223 in RDO. Ta instrument je idealen za široko paleto aplikacij in napredno analizo raztopljenega kisika na terenu. Uporabite optične ali polarografske sonde RDO in kalibrirajte z uporabo z vodo nasičenega zraka, z zrakom nasičene vode, vrednosti po meri (Winkler) ali možnosti ničelne točke. Zabeležite do 1000 nizov podatkovnih točk s časovnim/datumskim žigom in jih preprosto prenesite prek USB ali RS232 v tiskalnik ali računalnik. Vodotesen merilnik zagotavlja vzdržljivo in robustno delovanje z ohišjem z oznako IP67.
Pokličite za ceno