Certifikati

Blagovna znamka: Endecotts
Pokličite za ceno

MERITEV REŽ

Vsa testna sita, ki jih dobavlja Endecotts, so izmerjena in pregledana v skladu z navedenim standardom z uporabo sofisticirane merilne opreme.

Vsa testna sita so pregledana, da so popolnoma v skladu z:

ISO 3310 -1 in 2

ASTM E11

Endecotts uporablja popolnoma avtomatiziran optični merilni stroj, ki zagotavlja neprekosljivo raven natančnosti. Naše certifikate si lahko ogledate kot priloge v razdelku »Sita iz pletene žice«. Na potrdilih ni podpisov, saj operater sploh ne more vplivati na rezultat avtomatske meritve.

 

KALIBRACIJA

Vse merilne naprave Endecotts so kalibrirane v skladu z določenimi ureditvami, ki so del našega sistema vodenja kakovosti ISO 9001 – registrirano pri BSI, certifikat št. FM 24761. Kalibracija naše optične merilne opreme za mrežo <= 10 mm se izvaja z uporabo steklenih predmetov, ki so kalibrirani s strani 'Physikalisch-Technische-Bundesanstalt' (PTB), Braunschweig, Nemčija. Umerjanje naše merilne opreme za mrežo > 10 mm je sledljivo do britanskega kalibracijskega laboratorija. Zagotovljena je sledljivost nacionalnim in mednarodnim standardom

 

POTRDILO O SKLADNOSTI ALI SKLADNOSTI

Skladna sita so certificirana v skladu z zahtevami ISO 3310-1 in 2.

Vsa testna sita Endecotts so izdana s potrdilom o skladnosti z edinstveno, sledljivo serijsko številko.

Stranke lahko določijo višje ravni certificiranja, ki zagotavljajo različne ravni merilnih podatkov, kot je podrobno opisano v klavzuli 5.3.2 standarda ISO3310 – 1 in 2.

 

INSPEKCIJSKO POTRDILO

Certifikat o pregledu - navaja število izmerjenih odprtin in povprečno velikost odprtin, v obe smeri tkanja. Certifikat o kalibraciji – dodatno vsebuje povprečni premer žice in standardno odstopanje (oz. odstotek med vmesnim in maksimalnim, odvisno od standarda, s katerim se ocenjuje skladnost) za tkano žično mrežo. Rezultati so navedeni ločeno za obe smeri tkanja. Izjava o merilni sledljivosti in identifikaciji kontrolne naprave je navedena na teh certifikatih.

 

STORITEV RECERTIFIKACIJE

Redno uporabljena testna sita se bodo sčasoma 'obrabila' – kar lahko pomeni netočne rezultate. Zato je treba sita v ustreznih časovnih presledkih ponovno pregledati, da zagotovimo, da še naprej izpolnjujejo predvidene specifikacije. Pravzaprav je redno ponovno certificiranje bistvenega pomena, če naj preskusna sita izpolnjujejo zahteve specifikacije testnih sit.