DeFelsko

DeFelsko Corporation je ameriško podjetje, specializirano za razvoj in proizvodnjo naprav za merjenje premazov. Ustanovljeno je bilo leta 1967 in je postalo vodilno podjetje na področju merjenja debeline premazov, adhezije premazov in drugih premaznih parametrov.

Ključne značilnosti podjetja DeFelsko vključujejo:

  1. Merilne naprave za premaze: DeFelsko proizvaja širok spekter naprav za merjenje premazov, vključno z napravami za merjenje debeline premazov, testiranje adhezije, merjenje trdote premazov in merjenje ostankov soli. Njihove naprave so natančne, zanesljive in enostavne za uporabo, kar omogoča hitro in učinkovito oceno stanja premazov.

  2. Inovativne tehnologije: Podjetje DeFelsko se osredotoča na stalne inovacije in tehnološki napredek na področju merjenja premazov. Njihove naprave uporabljajo napredne senzorje, optične tehnologije in algoritme, ki zagotavljajo natančne in zanesljive rezultate meritev. Prizadevajo si za izboljšanje zmogljivosti in uporabnosti svojih izdelkov.

  3. Uporabniku prijazne funkcije: DeFelsko izdeluje naprave, ki so enostavne za uporabo in razumevanje. Imajo intuitivne uporabniške vmesnike, jasne zaslone in funkcije, ki olajšajo merjenje in interpretacijo rezultatov. Njihove naprave so zasnovane tako, da lahko uporabniki hitro pridobijo natančne informacije o stanju premazov.

  4. Prilagojene rešitve: DeFelsko se osredotoča na prilagajanje rešitev glede na potrebe strank. Njihove naprave se lahko prilagodijo glede na specifične zahteve in aplikacije, kar vključuje prilagajanje parametrov merjenja, nastavitev in drugih funkcij. S tem strankam omogočajo boljše prilagajanje meritev svojim potrebam

Podjetje DeFelsko je priznano po svoji zavezanosti kakovosti, inovacijam in podpori strankam na podro

Razvrsti
Prikazov na stran

PosiTector® 6000

Merilniki debeline premaza za vse kovinske podlage
Pokličite za ceno

PosiTest DFT

Merilnik debeline premaza za vse kovinske podlage.
Pokličite za ceno

PosiTest PC

Brezkontaktni merilnik debeline prašnega sloja
Pokličite za ceno

PosiTest

Merilnik debeline nemagnetne prevleke na jeklu
Pokličite za ceno

PositTector SPG

Elektronski merilnik površinskega profila za peskano jeklo in teksturirane prevleke.
Pokličite za ceno

PosiTector RTR H

Elektronski merilnik površinskega profila za peskano jeklo in teksturirane prevleke.
Pokličite za ceno