Digitalni refraktometer/polarimeter

Fuzija lomnega količnika in kota optične rotacije
- Narediti nevidno vidno -

Razvrsti
Prikazov na stran

RePo-1

Fuzija indeksa loma in kota optičnega vrtenja naredi nevidno vidno. Brix lahko prikaže le skupno količino raztopljenih trdnih snovi v raztopini. Z REPO-1 je mogoče z merjenjem optične rotacije ugotoviti, ali je bil izdelek ponarejen. Najavljamo hibridno enoto vse v enem, refraktometer in polarimeter. Repo-1 lahko meri le 3 ml vzorca in meri tako briks kot optično vrtenje vzorca. S pritiskom na gumb lahko prikažete čistost, mednarodno lestvico sladkorja, posebno rotacijo in koncentracijo. Uporabniki lahko nastavijo tudi zgornjo in spodnjo mejo merjenja. Kontrolna lučka opozori uporabnika, če je merilna vrednost v mejah, kar omogoča optimalno učinkovitost. "Ali bi lahko Repo-1 uporabili na našem področju?" "Kaj pa moja edinstvena aplikacija?" Veselimo se vaših odzivov!
Pokličite za ceno

RePo-2

RePo-2 lahko določi količino fruktoze (%) v HFCS. Tako kot RePo-1 je tudi RePo-2 hibridni refraktometer in polarimeter dva v enem. Poleg kota vrtenja in Brixa tudi RePo-2 pretvori in prikaže količino fruktoze (%) v HFCS. RePo-2 je idealen za različne živilske industrije, kot so proizvodnja hrane in pijač ali rafiniranjef sladkorja.
Pokličite za ceno

RePo-4

RePo-4 lahko določi količino fruktoze (%) in vlage medu (%). Poleg rotacijskega kota in Brixa RePo-4 pretvarja in prikazuje tudi količino fruktoze (%) in vlage medu (%). RePo-4 je idealen za popoln nadzor kakovosti medu.
Pokličite za ceno