DR6000

Blagovna znamka: Hach
Pokličite za ceno

UV-VIS spektrofotometer DR6000 zagotavlja vrhunsko zmogljivost tako za rutinske laboratorijske naloge kot za zahtevne fotometrijske aplikacije. Instrument je zasnovan za učinkovito delo v profesionalnih laboratorijih. Inteligentna programska oprema podpira uporabnika pri umerjanju, zagotavljanju kakovosti in razvoju prilagojene aplikacije.

 

DR6000 ponuja visokohitrostno skeniranje valovnih dolžin skozi UV in vidni spekter in ima več kot 250 vnaprej programiranih metod, ki vključujejo današnje najpogostejše preskusne metode. Z izbirno dodatno opremo, ki omogoča preskušanje velike količine s pomočjo vrtiljaka za izmenjavo vzorcev, in večjo natančnost s sistemom za dovajanje vzorcev, ki odpravlja napake optičnih razlik, ta instrument zagotavlja, da ste pripravljeni na vaše široke potrebe po testiranju vode.

 

Instrument ima možnost vzpostavljanja povezve s Clarosom, Hachovim inovativnim sistemom za vodno inteligenco, kar vam omogoča nemoteno povezovanje in upravljanje instrumentov, podatkov in obdelave - kjer koli in kadar koli. Rezultat je večje zaupanje v vaše podatke in večja učinkovitost vašega poslovanja.