Euromex

Euromex je nizozemsko podjetje, specializirano za proizvodnjo in distribucijo mikroskopov ter sorodne opreme. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1966 in se je razvilo v eno vodilnih svetovnih blagovnih znamk na področju mikroskopije.

Ključne značilnosti podjetja Euromex vključujejo:

  1. Mikroskopi visoke kakovosti: Euromex proizvaja širok spekter mikroskopov za različne aplikacije, vključno z biologijo, medicino, industrijo in izobraževanjem. Njihovi mikroskopi so znani po visoki kakovosti optike, robustni konstrukciji in natančnosti pri prikazu podrobnosti. Podjetje se osredotoča na zagotavljanje izjemne vizualne kakovosti in ergonomsko oblikovanih mikroskopov.

  2. Širok nabor modelov: Euromex ponuja širok nabor modelov mikroskopov, vključno z binokularnimi in monokularnimi mikroskopi, stereo mikroskopi, polarizacijskimi mikroskopi in digitalnimi mikroskopi. Vsak model je zasnovan za specifične potrebe uporabnikov, kot so študenti, raziskovalci ali industrijski strokovnjaki.

  3. Dodatna oprema in pribor: Poleg mikroskopov Euromex ponuja tudi različno dodatno opremo in pribor, kot so objektivi, okularji, osvetlitev, stojala, kameri in programska oprema za zajem in obdelavo slik. S tem uporabnikom omogočajo prilagoditev svojih mikroskopskih sistemov glede na svoje specifične potrebe.

  4. Strokovno svetovanje in podpora: Euromex se osredotoča na zagotavljanje strokovnega svetovanja in podpore strankam. Imajo ekipo strokovnjakov, ki lahko pomagajo pri izbiri pravega mikroskopa, svetujejo glede uporabe in vzdrževanja ter nudijo tehnično pomoč in servisne storitve.

  5. Mednarodna prisotnost: Euromex ima močno mednarodno prisotnost in svoje izdelke prodaja po vsem svetu. Imajo široko mrežo distribucijskih partnerjev, ki zagotavljajo dostopnost njihovih izdelkov in podporo strankam na globalni ravni.

Podjetje Euromex je znano po svoji zavezanosti kakovosti, inovacijam in podpori strankam v mikroskopiji. S svojimi visokokakovostnimi izdelki in strokovnostjo si prizadevajo izpolniti potrebe uporabnikov na področju raziskav, izobraževanja in industrije

Razvrsti
Prikazov na stran

QS.LITE

Ročni digitalni mikroskop z USB priključkom za dom in hobi Q-scope LITE je digitalni začetni mikroskop. Posebna različica je ustvarjena za domačo uporabo in hobi, da lahko vsak uživa v prednostih digitalnih mikroskopov Q-scope. Po zelo ugodnem razmerju med ceno in kakovostjo je Q-scope LITE odlično orodje. Uporabite ga za preiskovanje ali izobraževanje o kovancih, znamkah, mravljah in drugih stvareh, ali pa ga uporabite za pregled otrokove glave glede uši, delite slike sumljivih kožnih napak z zdravnikom - možnosti so neskončne. Q-scope LITE je popoln komplet, pripravljen za uporabo, vključno s polno različico programske opreme Q-focus, kalibracijskim tarčnikom, kablom, vse skupaj zapakirano v trpežno škatlo za shranjevanje. Intuitivno upravljanje tako programske opreme kot mikroskopa zagotavlja, da lahko mikroskop uporabite takoj po izvleku iz škatle. Podrobna navodila za funkcije najdete v priloženem priročniku. Pripravite se, da odkrijete svet digitalne mikroskopije!
Pokličite za ceno

QS.UV-370

Q-scope ponudba UV-osvetljenih digitalnih mikroskopov prinaša novo rešitev za širok spekter aplikacij, kot so odkrivanje ponarejenih predmetov, medicina in življenjske vede, industrijska kontrola kakovosti, forenzika in mnoga druga področja. Uporablja se 370 nm osvetlitev, ki omogoča vizualizacijo podrobnosti, ki jih ni mogoče videti s standardno osvetlitvijo. Povežite se prek USB-ja z računalnikom Windows ali Mac, da opazujete in analizirate zajete ali neposredne slike s pomočjo naše zmogljive in uporabniku prijazne programske opreme (brezplačno) za napredno obdelavo slik.
Pokličite za ceno

QS.MS10

Stojalo Q-scope z edinstvenim 3D pozicionerjem Kovinsko pozicionirno stojalo Q-scope ponuja stabilno pozicioniranje mikroskopa, z držalom za 3D-pozicioniranje pa lahko Q-scope enostavno namestite v dobesedno vsak tridimenzionalni položaj z uporabo samo ENE roke! Q-scope lahko uporabljate z različnimi vrstami stojal, odvisno od vaše vrste uporabe
Pokličite za ceno

QS.CS10

Stojalo Q-scope Cradle Stand ponuja prostoročno uporabo Q-scope za ogled na fiksni delovni razdalji. Q-scope lahko preprosto postavite v nosilec za natančen pregled pri veliki povečavi. Q-scope lahko uporabljate z različnimi vrstami stojal, odvisno od vaše vrste uporabe
Pokličite za ceno

Achios-X Observer

Vrhunski mikroskop za napredne aplikacije v življenjskih znanostih Doživite optimalno udobje in vrhunsko zmogljivost z Achios-X Observer, ergonomsko mojstrovino, ki vključuje najsodobnejši optični sistem. Zasnovan je tako, da izpolnjuje zahteve naprednih aplikacij v življenjskih znanostih, kot sta citologija in anatomopatologija.
Pokličite za ceno