Hach

Hach je globalno podjetje, specializirano za rešitve na področju analitike vode. Ustanovljeno je bilo leta 1947 v ZDA in je postalo vodilno podjetje na področju vodnih analiz. Hach ponuja širok nabor naprednih instrumentov, kemikalij, testnih kompletov in programske opreme, namenjenih analizi vode za različne namene, vključno s pitno vodo, odpadno vodo, bazeni, industrijo, farmacijo in prehrambeno industrijo.

Ključne značilnosti podjetja Hach vključujejo:

  1. Strokovnost in inovacije: Hach je znan po svoji strokovnosti in inovacijah na področju analize vode. Podjetje ima velik raziskovalni in razvojni oddelek, ki se osredotoča na razvoj naprednih tehnologij in izdelkov za natančno in zanesljivo analizo vode. Nenehno se prilagajajo spreminjajočim se potrebam in izzivom na področju vodne analitike ter iščejo nove načine za izboljšanje kakovosti vode in varovanje okolja.

  2. Širok spekter rešitev: Hach ponuja širok nabor izdelkov in rešitev za analizo vode. Njihov portfelj vključuje napredne merilne instrumente, kot so spektrofotometri, fotometri, pH metri, konduktometri, turbidimetri in druge naprave za merjenje različnih parametrov vode. Poleg tega ponujajo tudi kemikalije, testne komplete, senzorje in avtomatizirane sisteme za enostavno in zanesljivo analizo vode.

  3. Prilagojene rešitve: Hach se zavezuje zagotavljanju prilagojenih rešitev za svoje stranke. Sodelujejo s strankami, da razumejo njihove specifične potrebe in izzive ter ponudijo optimalne rešitve za njihovo vodno analitiko. 

Hach je priznano podjetje na področju analize vode, znano po svojih inovativnih rešitvah, širokem naboru izdelkov, prilagojenih rešitvah za stranke ter strokovnosti in izobraževanju. Njihova zaveza kakovosti in natančnosti vodnih analiz prispeva k varnosti, zdravju in trajnostnemu upravljanju vodnih virov po vsem svetu.

Razvrsti
Prikazov na stran

DR3900

Pokličite za ceno

DR6000

Pokličite za ceno

DR300

Pokličite za ceno

HT200S

Pokličite za ceno

LT200

Pokličite za ceno

SL1000

Pokličite za ceno