Indikativne IS Half Cell elektrode

Indikativne Half Cell IS elektrode morajo biti vključene v potek dela z referenčno elektrodo in temperaturno sondo (ATC). Elektrode z ionsko specifičnimi membranami vsebujejo samo komponento indikatorske elektrode, ki lahko določi koncentracijo ionov v vodi in drugih vodnih raztopinah. Za natančno merjenje fluoroboratnih ionov v vodi in vodnih raztopinah uporabite fluoroboratno polcelično ionsko selektivno elektrodo, ki uporablja modul za zaznavanje fluoroborata Orion™.

Razvrsti
Prikazov na stran

Orion™ Thiocyanate Half-Cell Electrode

Izvedite hitro, natančno in ekonomično merjenje tiocianatnih ionov v vodnih raztopinah v območju 5 × 10-6 M do 1 M s Thermo Scientific™ Orion™ Thiocyanate Half-cell.
Pokličite za ceno

Orion™ Surfactant Half-Cell

Izvedite zaznavanje končne točke pri titracijah anionskih ali kationskih površinsko aktivnih snovi v raztopini s polceličnim površinsko aktivnim sredstvom Thermo Scientific™ Orion™. Potenciometrični senzor je elektroda za zaznavanje površinsko aktivne snovi pri anionski ali kationski titraciji, ki je posebej zasnovana za uporabo v sistemu Orion 960 Autochemistry. Kataloška številka: 9342BN
Pokličite za ceno

Orion™ Fluoroborate Sensing Module for 9305BN Fluoroborate Half-Cell Ion Selective Electrode

Modul za zaznavanje fluoroborata Orion™ se uporablja za 9305BN fluoroboratno polcelično ionsko selektivno elektrodo. Izmerite fluoroboratne ione v vodnih raztopinah hitro, preprosto, natančno in ekonomično z uporabo fluoroboratne polcelične ionsko selektivne elektrode ter njenih dodatkov in nadomestnih delov.
Pokličite za ceno

Orion™ Fluoroborate Half-cell

Thermo Scientific™ Orion Fluoroborate Half-cell je mogoče preprosto in ekonomično osvcežiti. Kataloška številka: 9305BN
Pokličite za ceno