ATAGI PAL – HIKARI omogočajo ne invazivno merjenje vsebnosti sladkorja ( % BRIX) v katerem koli sadju. Merjenje sladkorja v sadju še nikoli ni bilo lažje, saj se meritev izvaja tako, da sadje le prislonimo na merilec. To močno skrajša proces merjenja, saj med meritvami ni potrebno čiščenje. Merilec je lahko vodljiv, saj se ga lahko kontrolira le z eno roko. Ker je napajan preko baterij in ergonomske oblike, ki omogoča nošnjo v žepu je delo z HIKARI Brix metrom enostavno tudi na terenu.
Brix (raven sladkorja) v sadju lahko izmerimo tako, da ga le položimo na merilnik. Rezanje in stiskanje tako nista več potrebna, kar olajša delo. Brez zamudnega čiščenja in brisanja.
Brix (raven sladkorja) v sadju lahko izmerimo tako, da ga le položimo na merilnik. Rezanje in stiskanje tako nista več potrebna, kar olajša delo. Brez zamudnega čiščenja in brisanja.
Brix (raven sladkorja) v sadju lahko izmerimo tako, da ga le položimo na merilnik. Rezanje in stiskanje tako nista več potrebna, kar olajša delo. Brez zamudnega čiščenja in brisanja.
Brix (raven sladkorja) v sadju lahko izmerimo tako, da ga le položimo na merilnik. Rezanje in stiskanje tako nista več potrebna, kar olajša delo. Brez zamudnega čiščenja in brisanja.
Brix (raven sladkorja) v sadju lahko izmerimo tako, da ga le položimo na merilnik. Rezanje in stiskanje tako nista več potrebna, kar olajša delo. Brez zamudnega čiščenja in brisanja.
Brix raven v paradižniku lahko izmerimo tako, da ga le položimo na merilnik. Rezanje in stiskanje tako nista več potrebna, kar olajša delo. Brez zamudnega čiščenja in brisanja.
Pokličite za ceno
Spletna stran za naprednejše delovanje uporablja piškotke. S klikom na gumb "Potrdi" sprejemate piškotke.