Kombinirane ionsko selektivne elektrode (ISE)

Kombinirane ionsko selektivne elektrode učinkovito in natančno merijo koncentracijo določenih ionov v vzorcu. Ponudba izdelkov za elektrode vključuje elektrode, komplete in drugo. Uporabite natrijeve elektrode Thermo Scientific™ Orion™ za merjenje natrija ali kalcijeve elektrode Thermo Scientific™ Orion™ za ekonomično, natančno, hitro in natančno merjenje kalcija v vodnih raztopinah.

Razvrsti
Prikazov na stran

Orion™ fluoridne elektrode

Izmerite proste fluoridne ione v vodnih raztopinah hitro, preprosto, natančno in ekonomično s fluoridnimi elektrodami Thermo Scientific™ Orion™. Spoj Thermo Scientific™ Sure-Flow™ omogoča preprosto čiščenje in je enostaven za uporabo v trdnih vzorcih. Polcelična elektroda zahteva ločeno referenčno elektrodo. Priporočamo uporabo referenčne elektrode 900100 s polceličnima elektrodama 9409BN in 9409SC
Pokličite za ceno

Orion™ High-Performance Ammonia Electrode

Pridobite bolj linearen odziv pri nižjih ravneh in izboljšajte odzivni čas pri meritvah amoniaka z visoko zmogljivo amoniakovo elektrodo Thermo Scientific™ Orion™, elektrodo za zaznavanje plina amoniaka.
Pokličite za ceno

Orion™ kloridne elektrode

Izmerite prosti klorid v območju od 1 x 10-5 M do 1 M s kloridnimi elektrodami Thermo Scientific™ Orion™.
Pokličite za ceno

Orion™ nitratne elektrode

Izmerite nitrat v vodnih raztopinah preprosto, natančno in ekonomično z nitratnimi elektrodami Thermo Scientific™ Orion™. Ločena referenčna elektroda pri tej elektrodi ni potrebna, zaradi česar je priročna za uporabo z majhnimi volumni vzorcev.
Pokličite za ceno

Orion™ ISE elektroda za amonijak (plin)

Kataloška številka: 9512BNWP Zagotovite si hitre, zanesljive in natančne meritve raztopljenega amoniaka v vodnih raztopinah z ISE elektrodo za zaznavanje plina amoniaka Thermo Scientific™ Orion™.
Pokličite za ceno

Orion™ ISE elektroda za natrij

Kataloška številka: 8611BNWP Izmerite natrij v vodnih raztopinah hitro, natančno in ekonomično z natrijevimi elektrodami Thermo Scientific™ Orion™. Edinstven redoks notranji sistem z elektrodo Thermo Scientific™ Orion™ ROSS™ zagotavlja hitrejši odziv ter večjo stabilnost in natančnost kot običajne natrijeve elektrode.
Pokličite za ceno