Orion Star™ A213 Merilnik raztopljenega kisika

Zanesljivi laboratorijski merilniki raztopljenega kisika Thermo Scientific Orion Star A213 vsebujejo napredne funkcije in so enostavni za uporabo. Izbirni načini branja in indikator stabilnosti vam omogočajo prilagodljivost in nadzor nad merjenjem. Vsi ključni podatki, kot so: temperatura, datum in ura, vrsta branja, merilna stabilnost, informacije o aktivni kalibraciji in stanje elektrode, so prikazani na zaslonu. Navodila za kalibracijo in nastavitev so lahko prikazani v več lokalnih jezikih, novi jeziki pa so lahko dodani s posodobitvami programske opreme. Navigacija je hitra in enostavna zaradi obsežne tipkovnice z menijskimi funkcijskimi tipkami, dvonamenskimi tipkami za pomikanje / bližnjice ter tipkami za vklop, merjenje, pogled dnevnika in mešalno tipko, ki zagotavljajo enostavno upravljanje. Nastavitveni meniji so na enem mestu z neposrednim dostopom z eno samo tipko, tako da lahko hitro dostopate, ocenjujete in spreminjate meritve in nastavitve instrumenta.
Blagovna znamka: Thermo Fisher Scientific
Pokličite za ceno

 

Kataloška številka

Opis

 

Vključuje

STARA2130

Orion Star A213 RDO/DO namizni merilnik s stojalom

 

Merilnik Star A213 RDO/DO, stojalo za elektrode, univerzalni napajalnik, CD z literaturo, natisnjen hitri vodnik, računalniški vmesniški kabel in potrdilo o preizkusu merilnika

STARA2135

Komplet namiznega merilnika Orion Star A213 RDO/DO s polarografskim senzorjem DO, kompletom za vzdrževanje in stojalom

 

Univerzalni AC adapter, 083005MD Orion polarografski DO senzor

STARA2136

Orion Star A213 RDO/DO komplet namiznega merilnika s sondo Auto-Stir BOD, kompletom za vzdrževanje in stojalom

 

Univerzalni napajalnik, 086030MD Orion polarografski senzor BPK s samodejnim mešanjem

 

Značilnosti in prednosti:

 • Meritve raztopljenega kisika v odstotkih nasičenosti ali mg / L s temperaturo z uporabo optičnih DO sond Orion RDO ali Orion polarografskih DO sond.
 • Kalibrirajte raztopljeni kisik z vodo nasičenim zrakom ali z vodo nasičeno z zrako, vrednostjo po meri (titracija Winklerja) in ničelnimi točkami.
 • Samodejno kompenzira odčitke raztopljenega kisika z uporabo temperature ATC, ročnega vnosa slanosti in vgrajenega barometra za odčitke barometričnega tlaka.
 • Informativni, lahko berljiv grafični zaslon z osvetljeno osvetlitvijo in jasnimi navodili na zaslonu poenostavi delovanje.
 • Zajemite kritične odčitke z indikatorjem stabilnosti meritev in izbirnimi načini branja - samodejno branje ima stabilno odčitavanje, neprekinjeno prikazuje spreminjanje odčitkov z možnostjo zadrževanja in podatke o časovnih dnevnikih v določenih intervalih.
 • Odpravite potrebo po magnetnih mešalnih palicah z uporabo merilne sonde z mešalnikom (kataloška številka 096019) ali sonde Orion Utor-Stir (kataloša številka 086030MD) za enakomerno mešanje raztopin.
 • Podatkovni dnevnik zbira in datum / uro za 2000 merilnih sklopov z neobveznimi ID vzorca in ID uporabnika.
 • V dnevniku umerjanja je shranjenih deset najnovejših kalibracij.
 • Nehlapni zalogovnik merilnika zagotavlja, da so vaši podatki in nastavitve zaščiteni tudi ob izgubi energije.
 • Programska oprema Orion Star Com omogoča prenos podatkov v računalnik prek povezav USB ali RS232.
 • Prilagodljive možnosti napajanja z univerzalnim napajalnikom ali dodatnimi baterijami AA.
 • Ohišje z zaščito IP54 je odporno na prah in polivanje. Mogoče ga je namestiti na steno, če je prostor na mizi omejen.
 • Merilniki vključujejo certifikate CE, TUV 3-v-1 in FCC razreda A ter 3-letno garancijo.