Merilniki debeline premaza

 

Debelina prevleke ali debelina suhega filma  je pomembna spremenljivka, ki igra vlogo pri kakovosti izdelkov, nadzoru postopka in nadzoru stroškov. Merjenje debeline filma lahko dosežemo z izbiro najboljšega merila za določeno aplikacijo.
 
Zakaj je merjenje debeline suhega filma pomembno?
 
Debelina suhega filma ali debelina prevleke je verjetno najpomembnejša meritev med nanašanjem in pregledom zaščitnih premazov. Premazi so zasnovani tako, da opravljajo predvideno funkcijo, kadar se nanesejo v območju, kot ga je določil proizvajalec. Pravilna debelina zagotavlja optimalno delovanje izdelka. Tudi najosnovnejša specifikacija bo zahtevala merjenje.
 
Ukrep kakovosti.
 
Redno merjenje debeline filma pomaga nadzorovati stroške materiala, obvladovati učinkovitost nanosa, ohranjati kakovost končne obdelave in zagotavljati skladnost s pogodbenimi specifikacijami. Proizvajalci barv priporočajo ciljne razpone za doseganje optimalnih lastnosti delovanja, stranke pa pričakujejo, da bodo ti parametri izpolnjeni. Glejte spodaj za več informacij o merjenju debeline prevleke in merilnikih.
Razvrsti
Prikazov na stran

PosiTector® 6000

Merilniki debeline premaza za vse kovinske podlage
Pokličite za ceno

PosiTest DFT

Merilnik debeline premaza za vse kovinske podlage.
Pokličite za ceno

PosiTest PC

Brezkontaktni merilnik debeline prašnega sloja
Pokličite za ceno

PosiTest

Merilnik debeline nemagnetne prevleke na jeklu
Pokličite za ceno

PosiTector® 200

Merilniki debeline premaza za nekovinske podlage
Pokličite za ceno