Mikroskopi

Razvrsti
Prikazov na stran

B in B+ serija

Dobro opremljeni mikroskopi serij B in B + se intenzivno uporabljajo na raziskovalnem področju v srednjih šolah in na univerzah ter za uporabo v veterini. Poleg odlične ergonomske zasnove so ti robustni in cenovno ugodni mikroskopi na voljo v več konfiguracijah z okularji HWF10x / 18 mm ali HWF10x / 20 mm in objektivi za svetlobno polje, temno polje ali fazni kontrast.
Pokličite za ceno

iScope Darkfield

iScope® Darkfield - mojstrovina v mikroskopiji temnih polj.
Pokličite za ceno

Delphi-X Observer

Najsodobnejši mikroskopi za napredne aplikacije v bioznanosti.
Pokličite za ceno

iScope

iScope - mojstrovina v mikroskopiji IScope je na voljo v različnih konfiguracijah, primernih za biološke in biomedicinske vede, srednje šole, univerze, pa tudi za rutinsko medicinsko uporabo
Pokličite za ceno

bScope

Dobro opremljeni mikroskopi serije bScope se intenzivno uporabljajo v srednjih šolah, univerzah, majhnih in srednjih laboratorijih ter za uporabo v veterini. Poleg odlične ergonomske zasnove so ti robustni in cenovno ugodni mikroskopi na voljo v več konfiguracijah z okularji HWF 10x / 20 mm in objektivi za kontrast svetlega polja in faze.
Pokličite za ceno

Delphi-X Observer fluorescentni

Najsodobnejši flourescentni mikroskop Delph-X Observer je visoko zmogljiv optični sistem, ki je kos najbolj naprednim flourescentinm aplikacijam v bioznanosti. Zaradi večjega vidnega polja (25 mm)in super širokega polja (Super wide field) okularjev ter velike numerične odprtine parafokalnih objektivov EIS plan Fluarex 600 mm je popolno opazovanje in barvno upodabljanje pri visoki ločljivosti mogoče.
Pokličite za ceno