Mikroskopija

Euromex je priznano podjetje, specializirano za proizvodnjo mikroskopov in opreme za mikroskopijo. Njihov prodajni program obsega širok nabor izdelkov, ki zajemajo naslednje kategorije:

  1. Mikroskopi: Euromex ponuja širok izbor mikroskopov za različne namene, vključno s stereomikroskopi, svetlobnimi mikroskopi, biološkimi mikroskopi, polarizacijskimi mikroskopi in drugimi specializiranimi mikroskopi. Njihovi mikroskopi so zasnovani za različne aplikacije, kot so biologija, medicina, industrija, izobraževanje in raziskave.

  2. Objektivi in okularji: Euromex ponuja različne vrste objektivov in okularjev, ki omogočajo prilagoditev mikroskopa in povečanje možnosti opazovanja. Njihovi objektivi in okularji so zasnovani za zagotavljanje jasne slike, visoke ločljivosti in natančnih podrobnosti pri opazovanju vzorcev.

  3. Dodatna oprema: Euromex nudi tudi različno dodatno opremo, ki dopolnjuje uporabo mikroskopov. To vključuje razsvetljavo, nosilce vzorcev, mikroskopske kamere, programsko opremo za obdelavo slik, stresalnike vzorcev in druge pripomočke, ki izboljšujejo zmogljivost in funkcionalnost mikroskopov.

  4. Industrijski mikroskopi: Euromex ima tudi široko paleto mikroskopov, namenjenih industrijskim aplikacijam, kot so nadzor kakovosti, proizvodnja, elektronika, materiali in druge industrijske panoge. Ti mikroskopi so zasnovani za robustnost, natančnost in zanesljivost pri vizualnem pregledu in analizi vzorcev.

  5. Mikroskopski pribor: Euromex ponuja tudi široko paleto mikroskopskega pribora, kot so stekleni preparati, objemke za preparate, barvila za obarvanje vzorcev, čistilna sredstva, objektivne pokrovčke in druge potrebne dodatke za mikroskopijo.

Euromex je znano po visoki kakovosti svojih izdelkov, natančnosti optike, inovativnih funkcijah in naprednih zmogljivostih mikroskopov. Njihovi izdelki so uporabljeni v različnih industrijskih, izobraževalnih, znanstvenih in raziskovalnih okoljih. S svojo strokovnostjo in zavezanostjo k zadovoljevanju potreb strank, Euromex ostaja vodilni ponudnik opreme za mikroskopijo.

https://www.euromex.com/en/