Orion Lab Star

Razvrsti
Prikazov na stran

Orion Lab Star PH111

Kataloška številka: LSTAR1118 Odkrijte nagrajeni namizni merilnik pH/mV Orion Lab Star PH111. Izmerite pH ali ORP hkrati z mV in temperaturo. Ta pH-meter je idealen za poenostavljeno, poceni laboratorijsko testiranje z velikim zaslonom z osvetljenim zaslonom za enostavno gledanje in majhno površino, ki prihrani prostor na mizi. Uporabite indikatorje stabilizacije in pripravljenosti na zaslonu, da ugotovite, kdaj so odčitki merilnika pH in ORP končani. Oglejte si aktivne dnevnike umerjanja pH, ORP in temperature z datumskim in časovnim žigom, zabeležite ključne meritve z uporabo 500-točkovnega podatkovnega dnevnika z datumskim in časovnim žigom ter izpišite vse dnevnike v tiskalnik ali računalnik.
Pokličite za ceno

Orion Lab Star EC112

Kataloška številka: LSTAR1125 Izmerite prevodnost, slanost ali skupno raztopljeno trdno snov s temperaturo z namiznim merilnikom prevodnosti Orion Lab Star EC112. Z velikim zaslonom z osvetljenim zaslonom za enostavno gledanje in majhno površino za prihranek prostora je ta merilnik idealen za poenostavljeno, poceni laboratorijsko testiranje. Uporabite indikatorje stabilizacije in pripravljenosti na zaslonu, da ugotovite, kdaj so odčitki merilnika prevodnosti, merilnika slanosti in merilnika TDS končani. Oglejte si dnevnike aktivnega umerjanja z datumom in časom, zabeležite ključne meritve z uporabo podatkovnega dnevnika s 500 točkami z datumom in časom ter izpišite vse dnevnike v tiskalnik ali računalnik.
Pokličite za ceno

Orion Lab Star DO

Kataloška številka: LSTAR1135 Izmerite raztopljeni kisik kot odstotek nasičenosti ali koncentracijo v ppm ali mg/L s temperaturo z uporabo namiznega merilnika Orion Lab Star DO113 DO. Ta merilnik DO je idealen za poenostavljeno, proračunu prijazno testiranje z velikim zaslonom z osvetljenim zaslonom za enostavno gledanje in majhno površino, ki prihrani prostor na mizi. Uporabite indikatorje stabilizacije in pripravljenosti na zaslonu, da ugotovite, kdaj so odčitki merilnika DO končani. Oglejte si dnevnike aktivnega umerjanja z datumskim in časovnim žigom, zabeležite ključne meritve z uporabo 500-točkovnega podatkovnega dnevnika z datumskim in časovnim žigom ter izpišite vse dnevnike v tiskalnik ali računalnik.
Pokličite za ceno