Orion™ ROSS Ultra™ Low Maintenance pH/ATC Triode™ Combination Electrodes

Kataloška številka: 8107UWMMD Povečajte natančnost svojih odčitkov s kombiniranimi elektrodami Thermo Scientific™ Orion™ ROSS Ultra™ Low Maintenance pH/ATC Triode™. Te kombinirane elektrode imajo senzor pH, ki zagotavlja vrhunsko delovanje pri različnih temperaturah vzorca. Združujejo stabilnost, natančnost in hitrost odziva linije ROSS Ultra z integriranim merjenjem temperature. Elektrode Orion ROSS ne vsebujejo srebra ali srebrovega klorida in imajo zasnovo z dvojnim spojem, ki ščiti vzorec pred kontaminacijo in omogoča združljivost elektrod s pufri TRIS.
Blagovna znamka: Thermo Fisher Scientific
€0,00

Kataloška številka

Tip povezave

Dolžina kabla

8107UWMMD

BNC Waterproof, 8-pin MiniDIN

3 m

   

8107BNUMD

BNC Waterproof, 8-pin MiniDIN

1 m

   

8107BNURCA

BNC Waterproof, RCA

1 m

 

Izmerite pH in temperaturo z eno elektrodo, ki zahteva malo vzdrževanja

Vzorci z nizko ionsko močjo, kot je čista voda, predstavljajo izziv za delovanje pH elektrode. Počasen odziv, slaba natančnost in zanašanje so pogosti. Thermo Scientific Orion ROSS Ultra 8107 Triode pH elektroda se odzove v eni minuti, kar dokazuje stabilen in natančen odčitek.

Hitreje opravite meritve pH. Zagotovite si dolgo življenjsko dobo elektrod brez vzdrževanja s posebnim gelom z dolgo življenjsko dobo in inovativnim dizajnom kapilarnega stekla. Ohranite celovitost vzorca, tudi v medpomnilnikih TRIS; Elektrode z dvojnim spojem ROSS ne vsebujejo srebra, ki se lahko veže z biološkimi vzorci. Z vgrajenimi temperaturnimi senzorji te elektrode ponujajo priročno rešitev za vaše rutinske meritve vzorcev.

Združljivo z merilniki Thermo Scientific™ Orion™ Versa Star™, Thermo Scientific™ Orion™ Star™ A in Thermo Scientific™ Orion™ Dual Star™ ter pH-metri Mettler Toledo™.

 

Ciljni trgi:

  • FarmacijaProizvodnja hrane
  • Akademsko/vladno

Okoljski

  • Aplikacije:
  • Kontrola kakovosti
  • Raziskovanje
  • Glavni namen