Orion™ ROSS Ultra™ Refillable pH/ATC Triode™ Combination Electrodes for Orion Series Meters

Merite biološke medije, farmacevtske izdelke, živila in drugo s kombiniranimi elektrodami Thermo Scientific™ Orion™ ROSS Ultra™ za ponovno polnjenje pH/ATC Triode™. Idealne so za vse aplikacije, kjer bi uporaba kovinskih referenčnih elektrod onesnažila vzorce. Elektrode ROSS Ultra pH/ATC ponujajo več prilagodljivosti, točnosti in natančnosti za vaše potrebe po merjenju pH. Z vgrajenimi temperaturnimi senzorji te elektrode ponujajo priročno rešitev za vaše rutinske meritve vzorcev. Imajo odlično stabilnost in drsenje ter imajo dveletno garancijo za zamenjavo.
Blagovna znamka: Thermo Fisher Scientific
Pokličite za ceno

Kataloška številka

Tip povezave

Dolžina kabla

Za uporabo

8157BNURCA

BNC Waterproof, RCA

1 m

Mettler Toledo Five and Seven series pH meters

8157BNUMD

BNC Waterproof, 8-pin MiniDIN

1 m

Orion Versa Star, Star A and Dual Star Meters

 

Izmerite pH in temperaturo z eno elektrodo

Merite biološke medije, farmacevtske izdelke, živila in drugo s kombiniranimi elektrodami Thermo Scientific™ Orion™ ROSS Ultra™ za ponovno polnjenje pH/ATC Triode™. Idealne so za vse aplikacije, kjer bi uporaba kovinskih referenčnih elektrod onesnažila vzorce. Elektrode ROSS Ultra nudijo najboljšo temperaturno zmogljivost pri ponavljajočih se, spremenljivih temperaturah od vseh drugih elektrod. Imajo odlično stabilnost in drsenje ter imajo dveletno garancijo za zamenjavo.

Ohranite celovitost vzorca, tudi v medpomnilnikih TRIS; Elektrode z dvojnim spojem ROSS ne vsebujejo srebra, ki se lahko veže z biološkimi vzorci. Z vgrajenimi temperaturnimi senzorji te elektrode ponujajo priročno rešitev za vaše rutinske meritve vzorcev.

Združljivo z merilniki Thermo Scientific™ Orion™ Versa Star™, Thermo Scientific™ Orion™ Star™ A in Thermo Scientific™ Orion™ Dual Star™ ter pH-metri Mettler Toledo™.

 

Ciljni trgi:

  • Farmacevtski/biofarmacevtski
  • Proizvodnja hrane
  • Akademsko/vladno
  • Okoljski

 

Aplikacije:

  • Kontrola kakovosti
  • Raziskovanje
  • Glavni namen