Orion™ Versa Star Pro™ namizni merilnik raztopljenega kisika (DO)

Zagotovite si visoko natančnost, vrhunsko zmogljivost in vrhunsko prilagodljivost z namiznim merilnikom Thermo Scientific™ Orion™ Versa Star Pro™ z modulom raztopljenega kisika/RDO. Izpolnite svoje najzahtevnejše aplikacije za raztopljeni kisik in temperaturo. Preprosto si oglejte meritve na osupljivem barvnem zaslonu in prilagodite štiri merilne kanale z zamenljivimi moduli. Uporabite optično ali polarografsko DO sondo RDO in kalibrirajte z uporabo z vodo nasičenega zraka, z zrakom nasičene vode, vrednosti po meri (Winkler) ali ničelne točke. Zabeležite do 2000 nizov podatkovnih točk s časovnim/datumskim žigom in jih prenesite v tiskalnik ali računalnik.
Blagovna znamka: Thermo Fisher Scientific
Pokličite za ceno

Kataloška številka

Opis

Vključuje

VSTAR30

Namizni merilnik Orion Versa Star Pro z RDO/DO modulom in stojalom

Merilnik Versa Star Pro, modul VSTAR-RD RDO/DO, stojalo za elektrode, univerzalni napajalnik, CD z literaturo, tiskan vodnik za hiter začetek, računalniški vmesniški kabel in potrdilo o preskusu merilnika

   

VSTAR32

Komplet namiznega merilnika Orion Versa Star Pro z modulom RDO/DO, polarografskim senzorjem DO, kompletom za vzdrževanje in stojalom

Merilnik Versa Star Pro, modul VSTAR-RD RDO/DO, 083005MD Orion polarografski senzor raztopljenega kisika, 080513 komplet za vzdrževanje DO, BPK adapter/lijak/mešalo, stojalo za elektrode, univerzalni napajalnik, CD z literaturo, tiskan vodnik za hitri začetek, kabel za računalniški vmesnik in potrdilo o preizkusu merilnika

 

Namizni merilniki Thermo Scientific Orion Versa Star Pro so zasnovani tako, da z lahkoto izpolnjujejo vaše najzahtevnejše aplikacije. Z bogato funkcionalnostjo in funkcijami lahko optimalno konfigurirate svoj merilni sistem za izpolnjevanje spreminjajočih se zahtev. Namizni merilniki Orion Versa Star Pro ponujajo zamenljive merilne module, ki več uporabnikom omogočajo prilagoditev štirih ločenih kanalov za izpolnjevanje njihovih posebnih zahtev. Preprosto si oglejte svoje meritve na osupljivem barvnem zaslonu z nastavljivo velikostjo besedila. Z navodili na zaslonu, ki so na voljo v različnih lokalnih jezikih, se znebite ugibanja pri umerjanju in nastavitvi merilnika. Uživajte v hitrem in preprostem vnosu podatkov s pomočjo številske tipkovnice.

 • Namizni merilniki Thermo Scientific Orion Versa Star Pro so zasnovani tako, da z lahkoto izpolnjujejo vaše najzahtevnejše aplikacije. Z bogato funkcionalnostjo in funkcijami lahko optimalno konfigurirate svoj merilni sistem za izpolnjevanje spreminjajočih se zahtev. Namizni merilniki Orion Versa Star Pro ponujajo zamenljive merilne module, ki več uporabnikom omogočajo prilagoditev štirih ločenih kanalov za izpolnjevanje njihovih posebnih zahtev. Preprosto si oglejte svoje meritve na osupljivem barvnem zaslonu z nastavljivo velikostjo besedila. Z navodili na zaslonu, ki so na voljo v različnih lokalnih jezikih, se znebite ugibanja pri umerjanju in nastavitvi merilnika. Uživajte v hitrem in preprostem vnosu podatkov s pomočjo številske tipkovnice.
 • Indikator stabilnosti merjenja na zaslonu vam pove, kdaj so vaše meritve pripravljene.
 • Izbirni načini branja vključujejo Auto-Read za ohranjanje stabilnega odčitka, Continuous za prikaz spreminjajočih se odčitkov, Timed za beleženje podatkov v določenih intervalih in Single-Shot za zadrževanje odčitka po določenem čakalnem času.
 • Zvočni alarmi vas samodejno obvestijo, ko so dosežene nastavljena vrednost zamika, visoka/spodnja mejna vrednost in časovni interval umerjanja.
 • Enostaven dostop, posodabljanje in preklop vaših želenih nastavitev meritev z uporabo 10 z geslom zaščitenih metod na kanal.
 • Enakomerno premešajte raztopine z uporabo do dveh mešalnih sond z merilnim nadzorom, ki ju je enostavno postaviti in ju je mogoče hitro sprati med vzorci.
 • Dnevnik podatkov zbira in žigosa datum/čas do 2000 nizov meritev z izbirnim ID-jem elektrode, ID-jem vzorca in ID-jem računa.
 • Dnevnik kalibracije hrani 30 zadnjih kalibracij na parameter.
 • Zagotovite celovitost meritve tako, da si med odčitavanjem ogledate aktivni dnevnik umerjanja.
 • Nehlapni pomnilnik števca ohranja podatke in nastavitve tudi v primeru izgube električne energije.
 • Programska oprema merilnika omogoča prenos podatkov na računalnik preko USB ali RS232 povezave.
 • Ohišje z oznako IP54 je odporno proti prahu in brizgam in ga je mogoče namestiti na steno, če je prostor na mizi omejen.
 • Merilniki vključujejo certifikate CE, TUV 3-v-1 in FCC razreda A ter 3-letno garancijo za zamenjavo.

Vključuje merilni modul Orion Versa Star RDO/DO:

 • Izmerite raztopljeni kisik v odstotkih nasičenosti ali mg/l s temperaturo z uporabo Orion RDO optičnih sond DO ali Orion polarografskih sond DO in samodejnim prepoznavanjem senzorja.
 • Umerite raztopljeni kisik z uporabo z vodo nasičenega zraka, z zrakom nasičene vode, vrednosti po meri (Winklerjeva titracija) in možnosti ničelne točke.
 • Samodejno izravnajte odčitke raztopljenega kisika z uporabo temperature ATC, ročnega vnosa slanosti in vgrajenega barometra za odčitke zračnega tlaka.
 • Prilagodite meritve za prikaz zgodovine umerjanja ali poenostavite za prikaz zelo velikega odčitka raztopljenega kisika.