PAL

Atago PAL je serija prenosnih refraktometrov, ki jih proizvaja japonsko podjetje Atago. Ti naprave so zasnovane za hitro, natančno in preprosto merjenje lomnega količnika snovi v tekočinah. Atago PAL refraktometri so priljubljeni v različnih panogah, vključno s prehrambeno industrijo, kmetijstvom, medicino, kemično industrijo in drugimi laboratorijskimi aplikacijami.

Ključne značilnosti Atago PAL refraktometrov vključujejo:

  1. Prenosnost: Atago PAL refraktometri so majhni, lahki in prenosni. To omogoča uporabnikom, da jih enostavno vzamejo s seboj na teren ali v laboratorij. Z enostavnim rokovanjem in priročno velikostjo so idealni za hitre meritve na različnih mestih.

  2. Natančnost in zanesljivost: Atago PAL refraktometri zagotavljajo visoko natančnost meritev lomnega količnika snovi. Z uporabo naprednih optičnih senzorjev in algoritmov omogočajo natančno določanje koncentracij različnih snovi v tekočinah. Zanesljivost meritev je ključnega pomena za dosledne rezultate.

  3. Enostavna uporaba: Atago PAL refraktometri so zasnovani za enostavno uporabo, tudi za uporabnike brez posebnega tehničnega znanja. Naprave imajo intuitiven uporabniški vmesnik s preprostim menijem in enostavno berljivimi zasloni. Merjenje je hitro in enostavno, saj uporabniki le naneso vzorec na prizmo in preberejo rezultate na zaslonu.

  4. Širok spekter aplikacij: Atago PAL refraktometri so prilagodljivi in se uporabljajo za različne vrste vzorcev. Od merjenja sladkorne stopnje v živilih, kot so sokovi, vina in med, do koncentracije slanosti v morski vodi, uporabniki lahko izberejo model, ki ustreza njihovim specifičnim potrebam.

  5. Dodatne funkcije: Nekateri modeli Atago PAL refraktometrov vključujejo dodatne funkcije, kot so samodejni izračuni koncentracij, temperaturna kompenzacija in shranjevanje merilnih podatkov za kasnejšo analizo. Te funkcije dodatno olajšajo uporabo in povečujejo uporabnost naprave.

Atago PAL refraktometri so priznani po svoji kakovosti, natančnosti in uporabnosti. So zanesljiva izbira za uporabnike, kipotrebujejo zanesljive in prenosne refraktometre za merjenje lomnega količnika snovi v različnih tekočinah v številnih panogah.

 

Več modelov lahko najdete na:

https://www.atago.net/en/products-pal-top.php

Razvrsti
Prikazov na stran

PAL-1 - Digitalni ročni refraktometer

PAL-1 odlično deluje pri merjenju sadnih sokov, hrane ali pijače, kot so juha, omaka, kečap, paradižnikova omaka, marmelada z nizko vsebnostjo sladkorja ali marmelada. Serija PAL ima funkcijo prenosa podatkov s tehnologijo NFC (Near Field Communication). Do zgodovine podatkov lahko dostopate tako, da PAL-NFC prenesete v katero koli napravo Android ali v bralnik USB NFC, povezan z računalnikom.
Pokličite za ceno

PAL-2 - Digitalni ročni refraktometer

Ker ima PAL - 2 merilno območje med 45,0 in 93,0 % Brix omogoča merjenje različnih vzorcev z visoko koncentracijo sladkorja, kot so marmelada, žele, med,... Opremljen je z zaščito IP65 zato se lahko spira pod tekočo vodo. Za izvajanje meritev pri vročih vzorcih priporočamo uporabo PAL - H refraktometra.
Pokličite za ceno

PAL-BX/RI . Refraktometer z dvojno lestvico

PAL-BX / RI ima dvojno lestvico Brix in merilno območje od 0,0 do 93,0% Brix. Natančnost: Brix ± 0,1% in lomni količnik (Resolucija 0,0001). RI in merilna temperatura sta neprekinjeno prikazana na zaslonu. PAL-BX / RI omogoča merjenje skoraj vseh vzorcev
Pokličite za ceno

PAL-α - Refrakotmeter

ATAGO PAL-α je poseben model zasnovan ob 65 letnici ustanovitve podjetja ATAGO. Ima širok obseg brix (0-85%) in je na voljo po promocijski ceni. PAL-α je uporaben za merjenje večine vrst vzorcev, kakor tudi vzorcev, ki so v procesu kuhanja. Zasnovan z vodoodporno funkcijo, zado ga lahko operete pod tekočo vodo.
Pokličite za ceno

PAL-3 – Digitalni ročni refraktometer

Široko območje merjenja (Brix 0,0 do 93,0 %). Znotraj PAL serije je do model z najvišjo natančnostjo merjenja (+/-0.1% Brix).
Pokličite za ceno

PAL-Perocetna kislin

Koncentracijo perocetne kisline je mogoče enostavno izmeriti v 3 korakih. *Samo za raztopine perocetne kisline v vodi.
Pokličite za ceno