PAL-BX/SALT

Razvrsti
Prikazov na stran

PAL-SALT

Merilnik PAL-SALT je široko uporabljen v različnih industrijah za prehranske in industrijske rešitve. Pri prehranskih izdelkih se poleg preverjanja vsebnosti soli uporablja tudi za zagotavljanje pravilnega dodajanja soli. V industriji se merilnik soli pogosto uporablja za testiranje odpornosti na sol pri avtomobilih in podobno. Primeri uporabe funkcije za odštevanje odstopanja #1. Programiranje faktorja redčenja za prikaz prvotnega odstotka soli. #2. Programiranje konverzijskega faktorja za usklajevanje odčitkov z metodo titracije."
Pokličite za ceno

PAL-SALT Mohr

PAL-SALT Mohr daje odčitek, podoben tistim, pridobljenim z Mohrovo metodo (titracija). Tako kot drugi merilniki soli ATAGO tudi PAL-SALT Mohr za merjenje vzorcev uporablja prevodnost. Ta enota ima tudi funkcijo zamika, ki omogoča kompenzacijo odčitkov na podlagi znanih standardov.
Pokličite za ceno

PAL-BX|SALT

To je hibrid med refraktometrom in merilnikom soli, kjer se optični prizma uporablja za merjenje koncentracije (Brix), titanov elektroda pa za merjenje vsebnosti soli. Poleg tega je opremljen s funkcijo za odštevanje odstopanja, ki prikaže isto vrednost kot druge metode merjenja.
Pokličite za ceno

PAL-BXSALT+5

Hibrid med refraktometrom in merilnikom soli, kjer se optična prizma uporablja za merjenje koncentracije (Brix), titanova elektroda pa za merjenje vsebnosti soli. To omogoča preverjanje ravnotežja med koncentracijo (Brix) in soljo, kar je odločilni dejavnik za okus živil nasploh. Poleg tega smo si prizadevali za odpravo redčenja, ki je potrebno za merjenje soli, še posebej pri koncentriranih vzorcih, kot so omake. Zdaj je mogoče meriti koncentracijo soli v vzorcih z visoko koncentracijo, kot so omake, brez redčenja
Pokličite za ceno

PAL-BX|SALT Mohr

Koncentracija soli je prikazana v enakem razmerju med težo in volumnom (g/100mL) kot pri metodi titracije (Mohrova metoda). Serija PAL-BX|SALT lahko prikaže drugačno vrednost od Mohrove metode zaradi uporabe metode električne prevodnosti. Za prilagoditev te razlike ima serija PAL-BX|SALT funkcijo odštevanja (off-set), ki omogoča prikaz vrednosti, ki je bližja Mohrovi metodi.
Pokličite za ceno

PAL-BX|SALT Mohr+5

Koncentracija soli je prikazana v istem razmerju med težo in volumnom (g/100mL) kot pri metodi titracije (Mohrova metoda). To je zelo priročno, saj odpravlja postopek 'redčenja'! Redčenje je bilo nujno pri merjenju slanosti za koncentrirane vzorce, kot je sojina omaka, vendar serija PAL-BX|SALT omogoča merjenje brez potrebe po redčenju.
Pokličite za ceno