pH in elektrokemija

Podjetje Thermo Orion, ki je zdaj del podjetja Thermo Fisher Scientific, je specializirano za razvoj in proizvodnjo širokega spektra naprav za merjenje in analizo vode. Njihovi izdelki so namenjeni uporabi v laboratorijskih okoljih, industriji, raziskavah, nadzoru kakovosti in drugih aplikacijah. Med najbolj priljubljenimi izdelki Thermo Orion so:

  1. pH metri: Thermo Orion proizvaja visokokakovostne pH metre, ki omogočajo natančno in zanesljivo merjenje pH vrednosti tekočin. Njihovi pH metri so enostavni za uporabo, zagotavljajo hitre rezultate in imajo širok izbor funkcij za različne potrebe uporabnikov.

  2. Ion-selektivni elektrodi (ISE): Thermo Orion ponuja široko paleto ion-selektivnih elektrod (ISE), ki omogočajo merjenje specifičnih ionov v različnih vzorcih. Te elektrode so zasnovane za natančno določanje koncentracij ionov, kot so natrij, kalij, kalcij, amonijev itd.

  3. Konduktometri: Konduktometri Thermo Orion se uporabljajo za merjenje električne prevodnosti tekočin. Ti instrumenti omogočajo natančno in hitro merjenje prevodnosti in so uporabni v številnih aplikacijah, kot so analiza vode, farmacevtska industrija, kemična proizvodnja in drugo.

  4. Merilniki temperature: Thermo Orion proizvaja tudi merilnike temperature, ki omogočajo natančno in zanesljivo merjenje temperature tekočin in drugih vzorcev. Njihovi merilniki temperature so zasnovani za različne okoljske pogoje in zagotavljajo natančne rezultate meritev.

  5. Multi-parametrični merilniki: Thermo Orion ponuja tudi multi-parametrične merilnike, ki združujejo več funkcij, kot so pH merjenje, prevodnost, temperature in druge parametre. Ti instrumenti omogočajo uporabnikom, da istočasno merijo več parametrov in prihranijo čas in napor pri testiranju.

Thermo Orion je prepoznan po visoki kakovosti svojih izdelkov, zanesljivosti meritev in naprednih funkcijah. Njihovi izdelki se uporabljajo v različnih panogah, kot so laboratoriji, raziskave, farmacevtska industrija, prehrambena industrija, vodovodni sistemi in mnoge druge. S svojo zavezanostjo k inovacijam in izpolnjevanju potreb uporabnikov Thermo Orion ostaja vodilno ime na področju merilne in analitične opreme za vodo.