Refraktometrija

Atago je priznano podjetje, ki ponuja širok prodajni program inovativne merilne opreme za različne aplikacije. Njihov prodajni program obsega naslednje kategorije izdelkov:

  1. Refraktometri: Atago je znan po svojih visoko natančnih in zanesljivih refraktometrih. Refraktometri Atago omogočajo hitro in natančno merjenje lomnega količnika tekočin, kar je ključno pri številnih industrijskih, kemijskih, prehrambenih in farmacevtskih aplikacijah.

  2. pH metri: Atago ponuja natančne in enostavne za uporabo pH metre za merjenje pH vrednosti tekočin. Ti instrumenti so primerni za laboratorijsko in terensko uporabo ter omogočajo nadzor in merjenje kislosti ali alkalnosti različnih tekočin.

  3. Konduktometri: Konduktometri Atago se uporabljajo za merjenje električne prevodnosti tekočin, kar je pomembno pri analizi različnih raztopin in kemijskih procesih. Ti instrumenti zagotavljajo natančne meritve prevodnosti ter omogočajo nadzor in oceno koncentracije raztopljenih snovi.

  4. Polarimetri: Polarimetri Atago se uporabljajo za merjenje optičnega vrtenja svetlobe, kar je pomembno pri analizi kiralnih spojin, kot so sladkorji, zdravila in drugi optično aktivni materiali. Ti instrumenti zagotavljajo natančne meritve optičnega vrtenja in pomagajo pri določanju čistosti in koncentracije snovi.

  5. Druge merilne naprave: Poleg zgoraj omenjenih kategorij Atago ponuja tudi druge merilne naprave, kot so brix metri, oksimetri, refraktometri za slanost, gostotne naprave in več. Te naprave se uporabljajo za specifične aplikacije in potrebe strank.

Atago se ponaša z visoko kakovostjo in natančnostjo svojih izdelkov ter nenehnim razvojem novih inovacij. Njihov prodajni program je zasnovan tako, da zadovolji potrebe različnih panog, vključno s kemično industrijo, prehrambeno industrijo, farmacevtsko industrijo, raziskovalnimi laboratoriji in drugimi. S svojimi naprednimi merilnimi instrumenti Atago omogoča natančne meritve in nadzor kakovosti v različnih aplikacijah.

https://www.atago.net/en/index.php