RX-α modeli

Razvrsti
Prikazov na stran

RX-5000α-Plus

NOVI RX-5000α (alpha)-Plus ima izboljšano natančnost v primerjavi z RX-5000α-Plus, z Brix ±0,010 in nD ±0,00002. Ima termo modul za nadzor temperature, vodna kopel s konstantno temperaturo ni potrebna. Prikazuje zgornjo in spodnjo mejno vrstico za nastavljeno območje nadzora. Programska oprema FDA 21 CFR, del 11, vključena v standardno dostavo. Izdelek ima standardno 2 letno omejeno garancijo za napake proizvajalca od datuma prvotnega nakupa. Garancijska doba se lahko podaljša na tri (3) leta, če je izdelek registriran pri ATAGO.
Pokličite za ceno

RX-5000α

RX-5000α (alpha) je samodejni digitalni refraktometer, ki ima termo modul za nadzor temperature, vodna kopel s konstantno temperaturo ni potrebna. Prikazuje zgornjo in spodnjo mejno vrstico za nastavljeno območje nadzora. To izdelek ima standardno dve (2) letni omejeni garanciji za napake proizvajalca od datuma prvotnega nakupa. Garancijsko obdobje je mogoče podaljšati na tri (3) leta, če je izdelek registriran pri ATAGO. FDA 21 CFR Part 11 Programska oprema, vključena v standardno dostavo.
Pokličite za ceno

RX-5000α-Bev

NOVI RX-5000α-Bev je prenovljena različica klasičnega RX-5000α. Namesto posode za vzorec je bil vstavljen ravni vzorčni stolček, kar olajša brisanje vzorca in omogoča hitrejše ter enostavnejše čiščenje. RX-5000α-Bev je idealen za merjenje pijač in je opremljen z vsemi standardnimi funkcijami modela RX-5000α.
Pokličite za ceno

RX-9000α

RX-9000α je popolnoma avtomatski digitalni refraktometer z najvišjo stopnjo natančnosti v svojem razredu. Zasnovan je z širokim merilnim območjem, merilnim temperaturnim območjem in najvišjo merilno natančnostjo, kar je primerno za različne vrste vzorcev, kot so olja in maščobe z visokimi tališči, aromatična olja z visokim lomnim količnikom in organska topila, kar zadovoljuje zahteve po visoko natančnih merjenjih. Vgrajen ima Peltierjev termodul za vzdrževanje konstantne temperature vzorca med merjenjem.
Pokličite za ceno

RX-7000α

RX-7000α je izboljšan model z razširjenim merilnim območjem lomnega količnika in merilnim temperaturnim območjem, ki je primerljiv z modelom RX-5000α (alfa). Opremljen je tudi s termo modulom za vzdrževanje konstantne temperature. Najbolj je primeren za merjenje olj in maščob z visokim tališčem, parfumov z višjim lomnim količnikom, organskih topil itd.
Pokličite za ceno

RX-007α

NOVI RX-007α (alfa) je primeren za merjenje vodotopnih vzorcev z zelo nizkimi koncentracijami (5.000% ali manj), kot so čaji (zeleni čaj, črni čaj, oolong čaj) in nizko sladkane pijače, z zelo visoko natančnostjo ±0,005%. Ta izdelek ima vključeno standardno dvoletno omejeno garancijo proti proizvodnim napakam, ki velja od datuma prvotnega nakupa. Garancija ne velja za prizmo. Garancijsko obdobje se lahko podaljša na tri leta, če je izdelek registriran pri ATAGO. V standardni dostavi je vključena tudi programska oprema FDA 21 CFR Part 11.
Pokličite za ceno