RX-i modeli

Razvrsti
Prikazov na stran

RX-5000i-Plus

Najnatančnejši refraktometer na svetu je sedaj še bolj eleganten, pameten in funkcionalen. Novi modeli RX-i serije so opremljeni s preprosto uporabo intuitivne tehnologije na dotik, kar olajša navigacijo in izbiro. RX-i serija vključuje tudi nove funkcije, kot so USB priključek za shranjevanje podatkov in samodiagnostične zmogljivosti.
Pokličite za ceno

RX-5000i

Najnatančnejši refraktometer na svetu je sedaj še bolj eleganten, pameten in funkcionalen. Z intuitivno tehnologijo na dotik ponuja nova serija RX-i enostavno navigacijo in izbiro. Model RX-5000i meri z enako natančnostjo kot model RX-5000α ±0,03% Brix in ±0,00004 nD. RX-i serija je opremljena z novimi funkcijami, kot so USB priključek za shranjevanje podatkov in samodiagnostične zmogljivosti.
Pokličite za ceno

RX-9000i-

Z intuitivno tehnologijo na dotik nova serija RX-i omogoča enostavno navigacijo in izbiro. RX-i serija je opremljena z novimi funkcijami, kot so USB priključek za shranjevanje podatkov in samodiagnostične zmogljivosti. RX-9000i združuje visoko natančnost in široko merilno območje.
Pokličite za ceno

RX-7000i-

Z intuitivno tehnologijo na dotik nova serija RX-i omogoča enostavno navigacijo in izbiro. RX-i serija je opremljena z novimi funkcijami, kot so USB priključek za shranjevanje podatkov in samodiagnostične zmogljivosti. RX-7000i združuje visoko natančnost in široko merilno območje.
Pokličite za ceno