Sonde za avtomatsko temperaturno kompenzacijo (ATC)

Avtomatske sonde za temperaturno kompenzacijo z elektrokemičnimi merilniki uporabljajo termično zaznavanje za merjenje temperature vzorca. Sonde prilagodijo rezultate testa na podlagi učinkov temperature. pH se lahko vključi v testiranje z uporabo ločene sonde. Sonde so iz različnih materialov, vključno z epoksidom, steklom in nerjavnim jeklom. Thermo Scientific™ Orion™ Samodejna temperaturna kompenzacija (ATC) iz nerjavečega jekla samodejno popravi meritve pH za variacije naklona elektrode.

Razvrsti
Prikazov na stran

Orion™ 927006MD Glass ATC Probe

S stekleno ATC sondo Thermo Scientific™ Orion™ 927006MD samodejno popravite meritve pH zaradi variacije naklona elektrode zaradi spremembe temperature. Na voljo s tremi različnimi možnostmi priključka.
Pokličite za ceno

Orion™ sonde za avtomatsko temperaturno kompenzacijo (ATC) iz nerjavečega jekla

Samodejno popravi meritve pH za variacije naklona elektrod zaradi temperaturnih sprememb z uporabo sond Thermo Scientific™ Orion™ iz nerjavečega jekla s samodejno temperaturno kompenzacijo (ATC).
Pokličite za ceno

Orion™ Triode™ 3-in-1 pH/ATC Probe

Upravljajte zelo vsestransko pH/samodejno temperaturno kompenzacijsko sondo Thermo Scientific™ Orion™ Triode™ 3-v-1 na terenu ali v laboratoriju. Sonda vsebuje z gelom napolnjeno elektrodo z vgrajenim ATC, ki zahteva malo vzdrževanja.
Pokličite za ceno

Orion™ 927005MD Epoxy ATC

Zagotovite si hitre in natančne meritve v laboratoriju ali na terenu z epoksi ATC sondo Thermo Scientific™ Orion™ 927005MD. Samodejno popravljanje pH meritev zaradi variacije naklona pH krivulje zaradi spremembe temperature.
Pokličite za ceno

Orion™ 917001 Epoxy ATC

Kataloška številka: 917001 Zagotovite si hitre in natančne meritve v laboratoriju ali na terenu z epoksi ATC sondo Thermo Scientific™ Orion™ 927005MD. Samodejno popravljanje pH meritev zaradi variacije naklona pH krivulje zaradi spremembe temperature.
Pokličite za ceno

Orion™ Triode™ 3-in-1 pHATC

Kataloška številka: 9109WP Vestranska pH/ATC sonda Thermo Scientific™ Orion™ Triode™ 3-v-1 za laboratorij ali teren. Z gelom napolnjena elektroda z vgrajenim ATC, ki ne zahteva vzdrževanja.
Pokličite za ceno