Sonde za raztopljeni kisik in BPK

Sonde za raztopljeni kisik in BOD določajo vsebnost kisika v vodnih raztopinah v povezavi z galvanskimi napravami v polarografskih in optičnih napravah. Nekatere sonde uporabljajo mešalni mehanizem za izboljšanje natančnosti in učinkovitosti odčitkov BPK. Sonda za raztopljeni kisik Thermo Scientific™ Orion™ RDO™, ki ne zahteva zamenjave membrane, meri ravni raztopljenega kisika v vodnih vzorcih.

Razvrsti
Prikazov na stran

Orion™ AUTO-STIR™ BOD sonda, s samodejnim mešalom, za merilnike serije Star

Natančno in priročno izvajajte meritve raztopljenega kisika s sondo Thermo Scientific™ Orion™ AUTO-STIR™ BOD Probe. Zelo učinkovito integrirano mešalo s samomešalno funkcijo in upravljanjem odpravlja stratifikacijo kisika v BPK steklenicah.
Pokličite za ceno

Orion™ RDO™ Dissolved Oxygen Probe

Izmerite ravni raztopljenega kisika brez težav pri zamenjavi membrane z uporabo sonde za raztopljeni kisik Thermo Scientific™ Orion™ RDO™. Ta robustna sonda za raztopljeni kisik (RDO™) uporablja optično tehnologijo DO za meritve brez težav.
Pokličite za ceno

Orion™ Standardna epoksi DO sonda za lab ali teren, združljiva s serijo Star

Uporabite ta izdelek, kot pove že ime, v laboratoriju ali na terenu. Robustno ohišje in vsestranskost standardne epoksi DO sonde Thermo Scientific™ Orion™ za laboratorij ali na terenu zagotavlja zanesljive rezultate ne glede na okolje.
Pokličite za ceno

Orion™ DO sonda za laboratorij ali teren

Uporabite Thermo Scientific™ Orion™ DO Probe za laboratorij ali na terenu, kjer koli potrebujete vzdržljivost in natančnost za meritve raztopljenega kisika. Ta instrument ima samodejno temperaturno kompenzacijo in priročne membranske pokrovčke na vijake.
Pokličite za ceno

Orion™ elektrode za raztopljeni kisik

Za pomoč pri meritvah BPK uporabite elektrode za raztopljeni kisik Thermo Scientific™ Orion™. Vključuje membranski modul, O-ring in notranjo polnilno raztopino.
Pokličite za ceno