Stresalniki za sita

Endecotts predstavlja novo paleto laboratorijskih stresalnikov sita. Octagon 200, Octagon 200CL, Minor 200 in Air Sizer 200 so bili posebej zasnovani tako, da ustrezajo zahtevnim zahtevam sodobnega laboratorija. Ergonomsko oblikovani in s svežim videzom so presejalni aparati Endecotts idealni za vaš laboratorij.

Razvrsti
Prikazov na stran

Octagon 200CL

Pokličite za ceno

Octagon 200

Pokličite za ceno

Minor 200

Pokličite za ceno

EFL 300

Nov stresalnik za sito EFL 300 združuje najboljše lastnosti sistema EFL2, hkrati pa vključuje sodobno tehnologijo stresalnika sita.
Pokličite za ceno

Air Sizer 200

Novi Air Sizer 200 je idealen za presejanje zelo finih suhih delcev, ki zahtevajo učinkovito disperzijo in odstranjevanje agregacij z uporabo tehnologije zračnega curka (na primer elektrostatični material).
Pokličite za ceno

Titan 450

Ime pove vse: novi Titan 450 je najmočnejši presejalnik za sito podjetja Endecotts! Zasnovan je za velike presejalne premera in sprejme lahko do 7 x 450 mm presejalnih sito! Endecottsov Titan 450 je vibracijski presejalnik, ki se uporablja za izvajanje presejalnih testov s presejalnimi stolpi za določanje velikosti delcev različnih vzorcev materiala. Temelji na elektromagnetnem pogonu z ogljikovimi vlakni vzmetmi, ki so postavljene pod izračunanim kotom, da zagotavljajo horizontalno vrtenje in vertikalno gibanje za učinkovito presejalne teste. Titan 450 ima daljinski upravljalnik, v katerem je digitalni krmilnik za spreminjanje vibracij, časa obdelave in intervalnih nastavitev.
Pokličite za ceno