Thermo Fisher Scientific

Thermo Fisher Scientific je vodilno svetovno podjetje na področju znanstvenih raziskav, analitike in diagnostike. Orion je ena od blagovnih znamk podjetja Thermo Fisher Scientific, ki se osredotoča na izdelavo in razvoj naprednih instrumentov za merjenje parametrov vode, kot so pH, ionska selektivnost (ISE), prevodnost, raztopljeni kisik in druge kemijske analize.

Ključne značilnosti podjetja Thermo Fisher Scientific - Orion vključujejo:

  1. Napredna analitična oprema: Orion proizvaja širok spekter naprav za merjenje vodnih parametrov, ki omogočajo natančno in zanesljivo analizo vode. Njihovi izdelki vključujejo prenosne in namizne pH/ISE merilnike, prevodnostne merilnike, oksimetri in druge specializirane instrumente za različne namene in aplikacije.

  2. Natančnost in zanesljivost meritev: Orion se osredotoča na zagotavljanje visoke natančnosti in zanesljivosti meritev vodnih parametrov. Njihovi instrumenti uporabljajo napredne senzorje in tehnologije za zagotavljanje natančnih rezultatov meritev, kar je ključnega pomena pri analizi vode za različne industrije in laboratorijske aplikacije.

  3. Prilagodljivost in uporabnost: Orion ponuja široko paleto instrumentov, ki so prilagojeni različnim potrebam in aplikacijam. Njihovi izdelki so primerni za uporabo v laboratorijih, terenskih raziskavah, industriji in drugih okoljih, kjer je potrebna natančna analiza vodnih parametrov.

  4. Programska oprema in povezljivost: Orion ponuja tudi napredno programsko opremo za upravljanje in analizo podatkov, pridobljenih z njihovimi instrumenti. Ta programska oprema omogoča uporabnikom enostavno upravljanje merilnih podatkov, izračune, poročila in shranjevanje podatkov za nadaljnjo analizo. Poleg tega so nekateri instrumenti kompatibilni s sistemom LIMS (Laboratory Information Management System) za boljšo sledljivost in upravljanje podatkov.

  5. Strokovna podpora in servis: Orion zagotavlja tudi strokovno podporo strankam, vključno s tehnično pomočjo, aplikativnimi nasveti in servisnimi storitvami. Imajo usposobljeno ekipo strokovnjakov, ki lahko pomagajo pri reševanju težav, svetujejo glede uporabe instrumentov in zagotavljajo redno vzdrževanje.

Orion pod blagovnoznamko Thermo Fisher Scientific je sinonim za kakovostne instrumente za merjenje parametrov vode. Njihovi izdelki se uporabljajo v različnih industrijskih panogah, vključno z laboratoriji, kemijsko industrijo, prehrambeno industrijo, farmacijo, okoljskim monitoringom in drugimi področji, kjer je natančna analiza vodnih parametrov ključnega pomena.

Razvrsti
Prikazov na stran

Orion Star ™ A212 Merilnik prevodnosti

Aplikacije: pH, konduktivnost, kisik Zanesljivi laboratorijski merilniki prevodnosti Thermo Scientific Orion Star A212 vsebujejo napredne funkcije in so enostavni za uporabo. Izbirni načini branja in indikator stabilnosti vam omogočajo prilagodljivost in nadzor nad merjenjem. Vsi ključni podatki, kot so: temperatura, datum in ura, vrsta branja, merilna stabilnost, informacije o aktivni kalibraciji in stanje elektrode, so prikazani na zaslonu. Navodila za kalibracijo in nastavitev so lahko prikazani v več lokalnih jezikih, novi jeziki pa so lahko dodani s posodobitvami programske opreme. Navigacija je hitra in enostavna zaradi obsežne tipkovnice z menijskimi funkcijskimi tipkami, dvonamenskimi tipkami za pomikanje / bližnjice ter tipkami za vklop, merjenje, pogled dnevnika in mešalno tipko, ki zagotavljajo enostavno upravljanje. Nastavitveni meniji so na enem mestu z neposrednim dostopom z eno samo tipko, tako da lahko hitro dostopate, ocenjujete in spreminjate meritve in nastavitve instrumenta.
Pokličite za ceno

Orion Star™ A213 Merilnik raztopljenega kisika

Zanesljivi laboratorijski merilniki raztopljenega kisika Thermo Scientific Orion Star A213 vsebujejo napredne funkcije in so enostavni za uporabo. Izbirni načini branja in indikator stabilnosti vam omogočajo prilagodljivost in nadzor nad merjenjem. Vsi ključni podatki, kot so: temperatura, datum in ura, vrsta branja, merilna stabilnost, informacije o aktivni kalibraciji in stanje elektrode, so prikazani na zaslonu. Navodila za kalibracijo in nastavitev so lahko prikazani v več lokalnih jezikih, novi jeziki pa so lahko dodani s posodobitvami programske opreme. Navigacija je hitra in enostavna zaradi obsežne tipkovnice z menijskimi funkcijskimi tipkami, dvonamenskimi tipkami za pomikanje / bližnjice ter tipkami za vklop, merjenje, pogled dnevnika in mešalno tipko, ki zagotavljajo enostavno upravljanje. Nastavitveni meniji so na enem mestu z neposrednim dostopom z eno samo tipko, tako da lahko hitro dostopate, ocenjujete in spreminjate meritve in nastavitve instrumenta.
Pokličite za ceno

Orion Star™ A214 Merilnik pH/ISE

Zanesljivi laboratorijski merilniki Thermo Scientific Orion Star A214 pH / ISE vsebujejo napredne funkcije in so enostavni za uporabo. Izbirni načini branja in indikator stabilnosti vam omogočajo prilagodljivost in nadzor nad merjenjem. Vsi ključni podatki, kot so: temperatura, datum in ura, vrsta branja, merilna stabilnostj, informacije o aktivni kalibraciji in stanje elektrode, so prikazani na zaslonu. Navodila za kalibracijo in nastavitev so lahko prikazani v več lokalnih jezikih, novi jeziki pa so lahko dodani s posodobitvami programske opreme. Navigacija je hitra in enostavna zaradi obsežne tipkovnice z menijskimi funkcijskimi tipkami, dvonamenskimi tipkami za pomikanje / bližnjice ter tipkami za vklop, merjenje, pogled dnevnika in mešalno tipko, ki zagotavljajo enostavno upravljanje. Nastavitveni meniji so na enem mestu z neposrednim dostopom z eno samo tipko, tako da lahko hitro dostopate, ocenjujete in spreminjate meritve in nastavitve instrumenta.
Pokličite za ceno

Orion Star™ A215 Multiparameter Merilnik pH in ionske konduktovosti

Aplikacija: pH, ionska konduktivnost, raztopljeni kisik Zanesljivi laboratorijski merilniki Thermo Scientific Orion Star A215 za pH in prevodnost vsebujejo napredne funkcije in so enostavni za uporabo. Izbirni načini branja in indikator stabilnosti vam omogočajo prilagodljivost in nadzor nad merjenjem. Vsi ključni podatki, kot so: temperatura, datum in ura, vrsta branja, merilna stabilnost, informacije o aktivni kalibraciji in stanje elektrode, so prikazani na zaslonu. Navodila za kalibracijo in nastavitev so lahko prikazani v več lokalnih jezikih, novi jeziki pa so lahko dodani s posodobitvami programske opreme. Navigacija je hitra in enostavna zaradi obsežne tipkovnice z menijskimi funkcijskimi tipkami, dvonamenskimi tipkami za pomikanje / bližnjice ter tipkami za vklop, merjenje, pogled dnevnika in mešalno tipko, ki zagotavljajo enostavno upravljanje. Nastavitveni meniji so na enem mestu z neposrednim dostopom z eno samo tipko, tako da lahko hitro dostopate, ocenjujete in spreminjate meritve in nastavitve instrumenta.
Pokličite za ceno

Orion Star™ A216 Multiparamter Merilnik pH in ratropljeni kisik

Zanesljivi laboratorijski merilniki Thermo Scientific Orion Star A216 pH / RDO / DO vsebujejo napredne funkcije in so enostavni za uporabo. Izbirni načini branja in indikator stabilnosti vam omogočajo prilagodljivost in nadzor nad merjenjem. Vsi ključni podatki, kot so: temperatura, datum in ura, vrsta branja, merilna stabilnost, informacije o aktivni kalibraciji in stanje elektrode, so prikazani na zaslonu. Navodila za kalibracijo in nastavitev so lahko prikazani v več lokalnih jezikih, novi jeziki pa so lahko dodani s posodobitvami programske opreme. Navigacija je hitra in enostavna zaradi obsežne tipkovnice z menijskimi funkcijskimi tipkami, dvonamenskimi tipkami za pomikanje / bližnjice ter tipkami za vklop, merjenje, pogled dnevnika in mešalno tipko, ki zagotavljajo enostavno upravljanje. Nastavitveni meniji so na enem mestu z neposrednim dostopom z eno samo tipko, tako da lahko hitro dostopate, ocenjujete in spreminjate meritve in nastavitve instrumenta.
Pokličite za ceno

Orion Star™ A121 Prenosni pH meter

Opravite preproste, rutinske meritve pH, mV in temperature s prenosnim pH-metrom Thermo Scientific™ Orion Star™ A121. Ta merilnik je enostaven za uporabo in proračunu prijazen instrument za osnovno analizo pH na terenu. Izvedite do 3-točkovno umerjanje pH z enostavnim priklicem umeritvenih točk in naklona. Hitro krmarite po nastavitvenih menijih in zagotovite dosledne kalibracije z uporabo preproste postavitve tipkovnice in besedilnih pozivov na zaslonu. Ta vodoodporen merilnik ima ohišje z oznako IP67 za robustno zaščito v zunanjih okoljih.
Pokličite za ceno