Turbidimetri

Najnovejši Hachovi instrumenti zagotavljajo natančne in zanesljive rezultate, ki vam dajo samozavest, ki jo pričakujete od meritev motnosti.

 

Hach predstavlja prodorni laboratorijski merilnik motnosti TU52 za ​​pitno vodo in druge primere čiste vode ter TL23 za aplikacije z visoko motnostjo.

 

Razvrsti
Prikazov na stran

2100Q

Pokličite za ceno

TL23

Namizni turbidimetri iz serije TL23 vključujejo zanesljivo tehnologijo dolgoletnega razvoja turbidimetrov. TL23 turbidimetri imajo izboljšano funkcionalnost s poenostavljenim testiranjem in možnostjo široke palete aplikacij merjenja motnosti. Instrument vsebuje barvni zaslon na dotik, prenos podatkov prek USB, samodiagnostiko za zagotavljanje kakovosti in enotočkovno kalibracijo za meritve pod 40 NTU / FNU.
Pokličite za ceno

TU5

Namizni turbidimetri serije TU5 za uporabo v pitni vodi in drugi čisti vodi so opremljeni z revolucionarno tehnologijo zaznavanja 360° x 90° in zasnovani za zaznavanje več vzorca kot kateri koli drugi turbidimeter. Ta edinstvena tehnologija se uporablja tako pri TU5 online kot tudi pri namiznih turbidimetrih TU5 in vam omogoča, da se znebite negotovosti, kateri meritvi zaupati. Tehnologija zaznavanja 360° x 90° zagotavlja neprekosljivo natančnost in občutljivost ter obenem omejuje odstopanja med posameznimi preizkusi.
Pokličite za ceno