Euromex

Euromex je nizozemsko podjetje, specializirano za proizvodnjo in distribucijo mikroskopov ter sorodne opreme. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1966 in se je razvilo v eno vodilnih svetovnih blagovnih znamk na področju mikroskopije.

Ključne značilnosti podjetja Euromex vključujejo:

  1. Mikroskopi visoke kakovosti: Euromex proizvaja širok spekter mikroskopov za različne aplikacije, vključno z biologijo, medicino, industrijo in izobraževanjem. Njihovi mikroskopi so znani po visoki kakovosti optike, robustni konstrukciji in natančnosti pri prikazu podrobnosti. Podjetje se osredotoča na zagotavljanje izjemne vizualne kakovosti in ergonomsko oblikovanih mikroskopov.

  2. Širok nabor modelov: Euromex ponuja širok nabor modelov mikroskopov, vključno z binokularnimi in monokularnimi mikroskopi, stereo mikroskopi, polarizacijskimi mikroskopi in digitalnimi mikroskopi. Vsak model je zasnovan za specifične potrebe uporabnikov, kot so študenti, raziskovalci ali industrijski strokovnjaki.

  3. Dodatna oprema in pribor: Poleg mikroskopov Euromex ponuja tudi različno dodatno opremo in pribor, kot so objektivi, okularji, osvetlitev, stojala, kameri in programska oprema za zajem in obdelavo slik. S tem uporabnikom omogočajo prilagoditev svojih mikroskopskih sistemov glede na svoje specifične potrebe.

  4. Strokovno svetovanje in podpora: Euromex se osredotoča na zagotavljanje strokovnega svetovanja in podpore strankam. Imajo ekipo strokovnjakov, ki lahko pomagajo pri izbiri pravega mikroskopa, svetujejo glede uporabe in vzdrževanja ter nudijo tehnično pomoč in servisne storitve.

  5. Mednarodna prisotnost: Euromex ima močno mednarodno prisotnost in svoje izdelke prodaja po vsem svetu. Imajo široko mrežo distribucijskih partnerjev, ki zagotavljajo dostopnost njihovih izdelkov in podporo strankam na globalni ravni.

Podjetje Euromex je znano po svoji zavezanosti kakovosti, inovacijam in podpori strankam v mikroskopiji. S svojimi visokokakovostnimi izdelki in strokovnostjo si prizadevajo izpolniti potrebe uporabnikov na področju raziskav, izobraževanja in industrije

Razvrsti
Prikazov na stran

EduBlue

Pokličite za ceno

EduBlue LCD

Digitalni mikroskop z vgrajeno 2,0 MP kamero LCD mikroskop EduBlue je zasnovan okrog enega do 4-kratnega objektiva za povečavo in omogoča opazovanje vseh vrst predmetov neposredno na 9-palčnem LCD zaslonu. Te vrste mikroskopov so zelo primerne za izobraževanje LCD EduBlue je opremljen z vgrajeno 2 MP slikovno kamero z visoko ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik
Pokličite za ceno

StereoBlue

Pokličite za ceno

Nexius Zoom (EVO)

Pokličite za ceno

AP serija

Pokličite za ceno

iScope Darkfield

iScope® Darkfield - mojstrovina v mikroskopiji temnih polj.
Pokličite za ceno