Euromex

Euromex je nizozemsko podjetje, specializirano za proizvodnjo in distribucijo mikroskopov ter sorodne opreme. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1966 in se je razvilo v eno vodilnih svetovnih blagovnih znamk na področju mikroskopije.

Ključne značilnosti podjetja Euromex vključujejo:

  1. Mikroskopi visoke kakovosti: Euromex proizvaja širok spekter mikroskopov za različne aplikacije, vključno z biologijo, medicino, industrijo in izobraževanjem. Njihovi mikroskopi so znani po visoki kakovosti optike, robustni konstrukciji in natančnosti pri prikazu podrobnosti. Podjetje se osredotoča na zagotavljanje izjemne vizualne kakovosti in ergonomsko oblikovanih mikroskopov.

  2. Širok nabor modelov: Euromex ponuja širok nabor modelov mikroskopov, vključno z binokularnimi in monokularnimi mikroskopi, stereo mikroskopi, polarizacijskimi mikroskopi in digitalnimi mikroskopi. Vsak model je zasnovan za specifične potrebe uporabnikov, kot so študenti, raziskovalci ali industrijski strokovnjaki.

  3. Dodatna oprema in pribor: Poleg mikroskopov Euromex ponuja tudi različno dodatno opremo in pribor, kot so objektivi, okularji, osvetlitev, stojala, kameri in programska oprema za zajem in obdelavo slik. S tem uporabnikom omogočajo prilagoditev svojih mikroskopskih sistemov glede na svoje specifične potrebe.

  4. Strokovno svetovanje in podpora: Euromex se osredotoča na zagotavljanje strokovnega svetovanja in podpore strankam. Imajo ekipo strokovnjakov, ki lahko pomagajo pri izbiri pravega mikroskopa, svetujejo glede uporabe in vzdrževanja ter nudijo tehnično pomoč in servisne storitve.

  5. Mednarodna prisotnost: Euromex ima močno mednarodno prisotnost in svoje izdelke prodaja po vsem svetu. Imajo široko mrežo distribucijskih partnerjev, ki zagotavljajo dostopnost njihovih izdelkov in podporo strankam na globalni ravni.

Podjetje Euromex je znano po svoji zavezanosti kakovosti, inovacijam in podpori strankam v mikroskopiji. S svojimi visokokakovostnimi izdelki in strokovnostjo si prizadevajo izpolniti potrebe uporabnikov na področju raziskav, izobraževanja in industrije

Razvrsti
Prikazov na stran

Delphi-X Observer

Najsodobnejši mikroskopi za napredne aplikacije v bioznanosti.
Pokličite za ceno

iScope

iScope - mojstrovina v mikroskopiji IScope je na voljo v različnih konfiguracijah, primernih za biološke in biomedicinske vede, srednje šole, univerze, pa tudi za rutinsko medicinsko uporabo
Pokličite za ceno

B in B+ serija

Dobro opremljeni mikroskopi serij B in B + se intenzivno uporabljajo na raziskovalnem področju v srednjih šolah in na univerzah ter za uporabo v veterini. Poleg odlične ergonomske zasnove so ti robustni in cenovno ugodni mikroskopi na voljo v več konfiguracijah z okularji HWF10x / 18 mm ali HWF10x / 20 mm in objektivi za svetlobno polje, temno polje ali fazni kontrast.
Pokličite za ceno

EduBlue

Pokličite za ceno

EduBlue LCD

Pokličite za ceno

bScope

Dobro opremljeni mikroskopi serije bScope se intenzivno uporabljajo v srednjih šolah, univerzah, majhnih in srednjih laboratorijih ter za uporabo v veterini. Poleg odlične ergonomske zasnove so ti robustni in cenovno ugodni mikroskopi na voljo v več konfiguracijah z okularji HWF 10x / 20 mm in objektivi za kontrast svetlega polja in faze.
Pokličite za ceno