Euromex

Euromex je nizozemsko podjetje, specializirano za proizvodnjo in distribucijo mikroskopov ter sorodne opreme. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1966 in se je razvilo v eno vodilnih svetovnih blagovnih znamk na področju mikroskopije.

Ključne značilnosti podjetja Euromex vključujejo:

  1. Mikroskopi visoke kakovosti: Euromex proizvaja širok spekter mikroskopov za različne aplikacije, vključno z biologijo, medicino, industrijo in izobraževanjem. Njihovi mikroskopi so znani po visoki kakovosti optike, robustni konstrukciji in natančnosti pri prikazu podrobnosti. Podjetje se osredotoča na zagotavljanje izjemne vizualne kakovosti in ergonomsko oblikovanih mikroskopov.

  2. Širok nabor modelov: Euromex ponuja širok nabor modelov mikroskopov, vključno z binokularnimi in monokularnimi mikroskopi, stereo mikroskopi, polarizacijskimi mikroskopi in digitalnimi mikroskopi. Vsak model je zasnovan za specifične potrebe uporabnikov, kot so študenti, raziskovalci ali industrijski strokovnjaki.

  3. Dodatna oprema in pribor: Poleg mikroskopov Euromex ponuja tudi različno dodatno opremo in pribor, kot so objektivi, okularji, osvetlitev, stojala, kameri in programska oprema za zajem in obdelavo slik. S tem uporabnikom omogočajo prilagoditev svojih mikroskopskih sistemov glede na svoje specifične potrebe.

  4. Strokovno svetovanje in podpora: Euromex se osredotoča na zagotavljanje strokovnega svetovanja in podpore strankam. Imajo ekipo strokovnjakov, ki lahko pomagajo pri izbiri pravega mikroskopa, svetujejo glede uporabe in vzdrževanja ter nudijo tehnično pomoč in servisne storitve.

  5. Mednarodna prisotnost: Euromex ima močno mednarodno prisotnost in svoje izdelke prodaja po vsem svetu. Imajo široko mrežo distribucijskih partnerjev, ki zagotavljajo dostopnost njihovih izdelkov in podporo strankam na globalni ravni.

Podjetje Euromex je znano po svoji zavezanosti kakovosti, inovacijam in podpori strankam v mikroskopiji. S svojimi visokokakovostnimi izdelki in strokovnostjo si prizadevajo izpolniti potrebe uporabnikov na področju raziskav, izobraževanja in industrije

Razvrsti
Prikazov na stran

Delphi-X Observer fluorescentni

Najsodobnejši flourescentni mikroskop Delph-X Observer je visoko zmogljiv optični sistem, ki je kos najbolj naprednim flourescentinm aplikacijam v bioznanosti. Zaradi večjega vidnega polja (25 mm)in super širokega polja (Super wide field) okularjev ter velike numerične odprtine parafokalnih objektivov EIS plan Fluarex 600 mm je popolno opazovanje in barvno upodabljanje pri visoki ločljivosti mogoče.
Pokličite za ceno

bScope flourescentni

Mikroskop bScope® za fluorescenčno mikroskopijo je na voljo v dveh različicah. Ena različica je opremljena s štirimi monokromatskimi LED, druga različica pa s tradicionalnim 100 W svetlobnim virom živosrebrnih hlapov za večji vzbujalni svetlobni spekter
Pokličite za ceno

Delphi-X Inverso

Delphi-X Inverso ™ je inverzni mikroskop za profesionalce za zahtevne aplikacije, kot so opazovanje živih celičnih kultur in obarvanih vzorcev. Na voljo je v dveh konfiguracijah:
Pokličite za ceno

Delphi-X Inverso Flourescence

Delphi-X Inverso ™ za fluorescenco je obrnjen mikroskop za profesionalce, ki morajo opazovati tkiva ali celice, obarvane s fluorescenčnimi barvili. Izjemno kontrastni polovično apokromatični objektivi Fluarex ™ z obročkom za nastavitev ovratnika zagotavljajo popolno opazovanje celic ali tkiv v petrijevkah ali bučkah debeline 1,2 mm
Pokličite za ceno

Oxion

Serija Oxion je bila zasnovana za uporabo v bioznanostih. Njihov sodoben izgled in robustna izdelava, omogočata visok nivo mikroskopije za vsakodnevno uporabo. Opremljeni so z odličnimi optičnimi in mehanskimi komponentami. Zaradi posebne pozornosti proizvodnji imajo Oxion mikroskopi odlično razmerje med ceno in zmogljivostjo.
Pokličite za ceno

BioBlue.Lab

Modeli linije BlueLine in BioBlue.Lab ustrezjo najvišjim pričakovanjem uporabnikov mikroskopije. Ti ergonomski enostavni mikroskopi so bili posebej zasnovani za izobraževalne in laboratorijske namene. Mizica velikosti 150 x 140 mm vsebuje integrirano brezstopenjsko mehanski X-Y pomik (75 x 30 mm), ki zagotavlja nemoteno premikanje vzorca in natančno pozicioniranje, kar je zelo cenjeno v najzahtevnejših aplikacijah citologije in histopatologije.
Pokličite za ceno